| Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila Citroen Outlaws Forum |
|
| PoZz from the Zaprehik Zoo | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Trip
Broj postova : 3 Join date : 23.08.2010
| Naslov: PoZz from the Zaprehik Zoo pon kol 23, 2010 2:43 pm | |
| Bok dolazim iz Zaprešića, starci mi imaju 2 BXa.. zahvaljujući njihovoj dobi, svako malo nešto ode pa su mi poznate crne ruke do laktova.. eto. i sad upravo otišle kočnice, pa reko, možda ovdje nešto nadjem.. a možda su u šumi i tak.. upoznat ćemo se putem.. Zz | |
| | | citroen xm break
Broj postova : 35 Join date : 05.07.2009 Lokacija : VARAŽDIN
| Naslov: Re: PoZz from the Zaprehik Zoo sub kol 28, 2010 12:12 pm | |
| Dobrodošao! i ja sam imao bx-a,moj je bio 19trd! odličan auto! mala potrošnja,udoban,izdržljiv! a sad što se tiče ruka do laktova masnih.. istina! ali to je zato jer nikad nemaš dosta para da ga konkretno složiš! barem je to bio moj problem! pozdrav! uživaj! | |
| | | Dalibor
Broj postova : 369 Join date : 25.02.2008
| Naslov: Re: PoZz from the Zaprehik Zoo pon kol 30, 2010 1:44 pm | |
| Bx nema amortizere već nekakve bombe,crijeva, pumpe..na nekom dr.starom autu da bi 1000kn da popraviš amortizere,a kod bx odeš kod majstora za hidro citroene,daš 1000kn da sve složi,i opet se voziš najmanje 50tkm | |
| | | Trip
Broj postova : 3 Join date : 23.08.2010
| Naslov: Re: PoZz from the Zaprehik Zoo pon kol 30, 2010 1:52 pm | |
| - Dalibor je napisao/la:
- Bx nema amortizere već nekakve bombe,crijeva, pumpe..na nekom dr.starom autu da bi 1000kn da popraviš amortizere,a kod bx odeš kod majstora za hidro citroene,daš 1000kn da sve složi,i opet se voziš najmanje 50tkm
ima hidrauliku... i te "bombe" se zovu kugle.. i tu i tamo se zna desit da neka ode i da se moraju zamijeniti.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: PoZz from the Zaprehik Zoo | |
| |
| | | | PoZz from the Zaprehik Zoo | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|