Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila

Citroen Outlaws Forum

Početna stranicaPočetna stranica  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  Login  

Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!

Go down 
+7
idvisek
Ante 2cv
charliee
HYpic
bluesberry
spackarica
DaffyDuck
11 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
spackarica
Admin
spackarica

Broj postova : 2577

Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptyuto stu 02, 2010 8:12 am

lol!
[Vrh] Go down
http://www.happyhoop.hr/
bluesberry
Admin
bluesberry

Broj postova : 424

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptyuto stu 02, 2010 8:59 am

bit će internešnl birtija jer imamo gosta iz F... mi dolazimo nekad oko 8
[Vrh] Go down
http://www.myspace.com/powerpoptheband
HYpic
Admin
HYpic

Broj postova : 1516

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptyuto stu 02, 2010 9:24 am

Dalibor je napisao/la:
stavio bi žute sijalice na zx-a.... znači ako ima koja H4 žuta varijanta.... negdje za kupiti na području distrikt zagreb?!?!

lol! dođi mi u društvo primamo i nedostojne aute ak imaš koji takav...

znaći danas druženje...
[Vrh] Go down
charliee

charliee

Broj postova : 539

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptyuto stu 02, 2010 11:15 am

Citropivsko jeeeeaaaaaaaaaaaaaah

lol!
[Vrh] Go down
DaffyDuck
Admin
DaffyDuck

Broj postova : 1603

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptyčet stu 04, 2010 9:08 am

Bile je dobre, šteta kaj su se neke najave izjalovile, ali that's life lol!

Mislim, ono - drugi tjedan same time same or diferent place?
[Vrh] Go down
http://www.citroenklub.hr
SAHARA 4X4 3:40

SAHARA 4X4 3:40

Broj postova : 303

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptyuto stu 09, 2010 9:37 pm

Pozdrafljons svima!

Widimo se uskoro, hope so!!!

citpoz
[Vrh] Go down
http://www.kuhariceukineskojambasadi.hu
HYpic
Admin
HYpic

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptypet sij 28, 2011 8:49 am

kružok mnogi zovu i pitaju ajmo onda 2.2. iduću srijedu na neku cugu klasika pivnica medvedgrad vrijeme iza 8h...
[Vrh] Go down
Deda
Admin
Deda

Broj postova : 162

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptypet sij 28, 2011 10:05 am

Jebeš Medvedgrad,nesmije se pušiti nutra.
[Vrh] Go down
HYpic
Admin
HYpic

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptypet sij 28, 2011 1:10 pm

Deda je napisao/la:
Jebeš Medvedgrad,nesmije se pušiti nutra.

kolko se sjećam smije u onom kolodvorskom djelu...
[Vrh] Go down
Deda
Admin
Deda

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptypet sij 28, 2011 3:26 pm

Nesmije nigdje bio ja prije 14 dana,pa smo ćubeli vani,provjereno.
[Vrh] Go down
Deda
Admin
Deda

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptypet sij 28, 2011 3:29 pm

Ima jedan kafić Moving,na Ravnicama tam gdje smo nekada bili s Borcem ,prije njega na ćošku se skrene u onu ulicu i ide se do kraja,gazda je jako prijatan i cuga je jeftina i ima parking koji se plača,ali ionak se kasno nalazimo.
[Vrh] Go down
HYpic
Admin
HYpic

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptypon sij 31, 2011 9:47 am

Deda je napisao/la:
Ima jedan kafić Moving,na Ravnicama tam gdje smo nekada bili s Borcem ,prije njega na ćošku se skrene u onu ulicu i ide se do kraja,gazda je jako prijatan i cuga je jeftina i ima parking koji se plača,ali ionak se kasno nalazimo.

ko bu sad svima objašnjaval di je taj birc iskreno neznam ni ja di je osim toga malo apstinencije od pljuge je dobro za zdravlje...
[Vrh] Go down
Deda
Admin
Deda

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptypon sij 31, 2011 10:43 am

Pa onda bolje na Laništu u onom kaj si prije delal,to svi znaju,a ima separe za pljugere i parkiranje.Ja u Medved nejdem iz principa,jebu zbog pljuganja,a piva je žabokrećina.
[Vrh] Go down
HYpic
Admin
HYpic

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptyčet vel 03, 2011 7:25 am

zagrljajčićić jeea nakon duugo vremena skupili smo se u impoznatnom broju...
[Vrh] Go down
Deda
Admin
Deda

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptyčet vel 03, 2011 7:32 am

Je,baš je bilo super,a svi ste se stisli,jebo vas facebook.
[Vrh] Go down
DaffyDuck
Admin
DaffyDuck

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptyuto oľu 25, 2014 9:30 am

? I, ima još ko živ i za cugu na forumu koji odbija umrijeti?  lol! 
[Vrh] Go down
vlado44

vlado44

Broj postova : 137

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptysri oľu 26, 2014 6:42 am

Hm, i ja sam primijetio da nam je Forum malo utihnuo, svi su prešli na onaj Fejsbuk...

Obzirom da sam malo daleko za piće ;o) , pozdravljam ekipu u Zagrebu, Samoboru i gdje Vas sve ima, svakako se javite kad netko ide južnije... Ja ću dovesti još barem jednoga sa sobom ;o)

Vidi, čaj mi se hladi.... Uzdravlje
[Vrh] Go down
DaffyDuck
Admin
DaffyDuck

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptysri oľu 26, 2014 8:29 am

Proklet bio taj fejs, oldtimeraši i njima slični trebali bi ipak sporije prelaziti na nove tehnologije - čisto radi stava i vjerodostojnosti - a ne ovako... fućkavi 

Nego, za vikend, Korina i ja ćemo ići do Mošćenica tako da ćemo biti južnije - evo, javljam  frenčmen 

Mogli bi se naći na kavi ako se nađe vremena? Da se upoznamo u rl i da, ak će biti moguće, vidimo uživo Jamesa nakon dosta vremena kuuullll 

[Vrh] Go down
vlado44

vlado44

Broj postova : 137

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptysri oľu 26, 2014 9:10 am

ok, može, mislim da sam za vikend doma....

Ako idete autocesto i Riječkom zaobilaznicom mogu doći npr na Vrata Jadrana ili na Grobničkom polju ima restoran PUTNIKU preko puta automotodroma.... ili pak ako idete starom cestom negdje npr. u Fužinama i sl.
Meni je Spak na Hreljinu ne u Rijeci tako da moram otić po njega.

Čujemo se prije. Ja sam na 091/517-9874 ... Sretan put ;o)
[Vrh] Go down
DaffyDuck
Admin
DaffyDuck

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Emptysri oľu 26, 2014 9:50 am

Odlično! Još nismo odlučili, ali čini mi se da ćemo starom ići, uglavnom - javim kad odlučimo. Ja sam 091 730 35 96 (Fran)

mob 
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!   Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!! - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Zagreb i okolica, CITROBIRTIJAAAAAAAA!!!!!
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Citroscena Zagreb
» Lexia Zagreb