| Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila Citroen Outlaws Forum |
| | Kreme za zaštitu ruku od prljavštine | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Ante 2cv Admin

Broj postova : 403 Join date : 02.02.2008
 | Naslov: Kreme za zaštitu ruku od prljavštine pon stu 08, 2010 8:26 am | |
| većina nas ima istih problema da korištenje rukavica i nije najzgodnije rješenje za radit pa hodamo zmazanih ruku i po tjedan dana...al evo rješenja....  znači ovu gornju kremu nanesete prije početka rada na suhe i čiste ruke i utrljate dok se ne upije...ja u svojoj garaži koristim liqui molly i zadovoljan sam sa njom jedino što prvih par minuta imate ljepljiv osjećaj...kod Louisa koristimo Swarfega i kod nje nema tog osjećaja ljepljivosti ali ta je kupljena u engleskoj pa ne znam dal se može tu kupit...  Valvoline kremu koristite nakon rada. Znači prije korištenja vode nanesete pastu na ruke i istrljate prljavštinu zatim isperete sa vodom.Koristimo samo Valvoline tako da nemam iskustva sa drugim markama. Za prljavštinu ispod noktiju malo koristite četku i imate manekenske ruke. | |
|  | | spackarica Admin

Broj postova : 2577 Join date : 01.02.2008 Age : 44 Lokacija : Zagreb
 | |  | | bluesberry Admin

Broj postova : 424 Join date : 03.02.2008 Age : 44 Lokacija : ZG/DA
 | Naslov: Re: Kreme za zaštitu ruku od prljavštine pon stu 08, 2010 9:54 am | |
| a koliko ti moly plaća da ju reklamiraš? šala mala, tnx za info | |
|  | | clouseau

Broj postova : 288 Join date : 03.02.2008 Age : 60 Lokacija : Magna villa Vereucha
 | Naslov: Re: Kreme za zaštitu ruku od prljavštine uto stu 09, 2010 10:33 am | |
| Je sve je to ok sam sto u mojoj selendri trgovci vjerojatno nikad culi za to. Lima, mjenjam dvije getribe za rasturačinu za jednu piksu te kreme. Ovak mi je stvarno bed kad dodjem na posao a ruke mi dan prije šarafale po masnom tomi | |
|  | | Ante 2cv Admin

Broj postova : 403 Join date : 02.02.2008
 | Naslov: Re: Kreme za zaštitu ruku od prljavštine uto stu 09, 2010 6:34 pm | |
| Ponuda prihvaćena. Znači jedna piksa prije i za poslje rada stiže u Viroviticu. I ja bi rekao da vjerojatno nikad nisu čuli, recimo primjer zovem zastupništvo za Valvoline da pitam koja je cijena paste za nakon rada da vidim jel šta jeftinije kod njih nego tamo di ja nabavljam i usput pitam jel imaju možda i kremu za prije rada i čovjek pita kaj to uopće postoji. U Engleskoj je to obavezna stvar u mehaničarskim radionama i koliko sam shvatio spada pod zaštitu na radu i mogu dosta nadrapat ako to nemaju jel ipak te masti i ulja štete koži pa je ovo neka vrsta žaštite. Možda u sljedećih 2 tjedna budem imao vremena da obavimo primopredaju, ako ne onda šaljem poštom da ne čekaš a za getribe svratim kad nađem vremena. | |
|  | | Deda_ Admin

Broj postova : 838 Join date : 03.02.2008
 | Naslov: Re: Kreme za zaštitu ruku od prljavštine uto stu 09, 2010 7:18 pm | |
| Viš,sinula mi ideja za kaj se još može koristiti kao zaštita . | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Kreme za zaštitu ruku od prljavštine  | |
| |
|  | | | Kreme za zaštitu ruku od prljavštine | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|