| | Moj C2 VTS | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
1587 VTS

Broj postova : 53 Join date : 13.11.2010 Age : 35 Lokacija : SPLIT
 | Naslov: Re: Moj C2 VTS pet pro 10, 2010 3:13 pm | |
| Narucen je contisportcontact3, 800 kn guma s ugradnjom, balansiranjem i ventilima, stize za desetak dana A ljudi moji ovo s vulkanizerima je tragedija! Ako se ne kuzis bar malo, naguzit ce te ko budalu Svaki ide uvalit ono sta mu je ocito u visku na skladistu, a cijene variraju i do 200 kn po gumi! Da sad ne pisem cega sam se naslusao A autohrvatska kao jedini sluzbeni uvoznik continentala za hrvatsku je jedno veliko NISTA! 0 bodova, levati teski! Usput i najskuplji od svih! Imaju na lageru 5 najbanalnijih dimenzija po paprenim cijenama i nista sire od toga ne mogu narucit! Sramota! Tip me je pokusao uvjeriti da sportcontact 3 u mojoj dimenziji i premiumcontact 2 185/60R14 kojeg vozim skoro svaki dan NE POSTOJE Zato svi koji u splitu i okolici trazite takve i slicne gume - pamet u glavu! Za continental - nosic vulkanizer - direktno iz njemacke narucuje sve moguce dimenzije i modele contia koji postoje u katalogu po fer cijenama! Tako su i moje sad na putu za hrvatsku Pozz
Zadnja promjena: 1587 VTS; pet pro 10, 2010 3:53 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|  | | gox

Broj postova : 29 Join date : 20.11.2010 Age : 31 Lokacija : Velika Gorica
 | Naslov: Re: Moj C2 VTS pet pro 10, 2010 3:27 pm | |
| Užas s tim mehaničarima/limarima/vulkanizerima. Ima dobrih, ali su ti jako rijetki i moras naic na njih. Ali, fino da si uzeo gume i po oke cijeni, glavno da si ti zadovoljan. Kad ih montiras, javi dojmove  | |
|  | | 1587 VTS

| |  | | gox

| Naslov: Re: Moj C2 VTS pet pro 10, 2010 5:28 pm | |
| To je to! Sad je clean!  Ajde, pazi u vožnji, ne znam kakvo je kod vas vrijeme dolje, ali ovdje je užas, sad je cesta skliska, zimske opće ne pomažu jer je LED na cesti. | |
|  | | 1587 VTS

| Naslov: Re: Moj C2 VTS sub pro 18, 2010 10:17 pm | |
| Evo citros je dobio nove šuze, stigle prije 4 dana     Prvi dojmovi: Odusevljen sam! Vrhunska guma. Ne drugi nego TRECI auto. Necu pisat romane jer se jednostavno mora probat. Nekih 5 klasa ispred plasticnog michelina, guma je nevjerojatno meka, sigurno ce se trosit ludo, al lijepi se zato ko blesava - to cijenim Uz sve to treba imat na umu da je ovih dana temperatura bila 0 - 5 stupnjeva, a i uz takve uvjete svjetlosnu je godinu ispred michelina i na 40 stupnjeva u srpnju. Da nisam probao, ne bih vjerovao. Sad tek vidis koliko mu je exalto "ubio" svojstva, zavoje, kocenje, ubrzavanje.. Vise znaci ulozit u pravu gumu nego razbacivat pare na druge "tuning" komponente jer bez kvalitetne gume ta svojstva ne mozes iskoristit. Vizualno su mi takoder contice puno mocnije - i gazni dio i bocno. Cekam sad prvu kisu Citros je na njima jednu nijansu udobniji po rupama. Btw, na prvoj slici - felga nije ostecena nego su ostataci onog ljepila pri montazi - to se pere Buduci da iz prve ruke imam vrhunska iskustva sa svim postojecim klasama contia, continental toplo preporucujem svima - bas kako kaze reklamni slogan - pobijedite s najboljim igracima Sjecam se da sam ih kao klinac imao cak i na biciklu - continental mountain king, 26x2.2  | |
|  | | gox

| Naslov: Re: Moj C2 VTS ned pro 19, 2010 10:47 am | |
| Hehe, fino, fino, kad malo zatopli onda ćeš tek uživat!  | |
|  | | 1587 VTS

| Naslov: Re: Moj C2 VTS sub sij 08, 2011 3:13 pm | |
| | |
|  | | Deda Admin

Broj postova : 162 Join date : 04.02.2008
 | Naslov: Re: Moj C2 VTS sub sij 08, 2011 7:32 pm | |
| He,he obožavam takve likove zajeb,sa pandurima pogotovo,bravo. | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Moj C2 VTS  | |
| |
|  | | | Moj C2 VTS | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |