Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila

Citroen Outlaws Forum

Početna stranicaPočetna stranica  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  Login  

Moj C2 VTS

Go down 
5 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
1587 VTS

1587 VTS

Broj postova : 53

Moj C2 VTS - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Moj C2 VTS   Moj C2 VTS - Page 2 Emptypet pro 10, 2010 3:13 pm

Narucen je contisportcontact3, 800 kn guma s ugradnjom, balansiranjem i ventilima, stize za desetak dana jiahahaha
A ljudi moji ovo s vulkanizerima je tragedija! Ako se ne kuzis bar malo, naguzit ce te ko budalu buahahaha
Svaki ide uvalit ono sta mu je ocito u visku na skladistu, a cijene variraju i do 200 kn po gumi! Da sad ne pisem cega sam se naslusao buahahaha
A autohrvatska kao jedini sluzbeni uvoznik continentala za hrvatsku je jedno veliko NISTA! 0 bodova, levati teski! Usput i najskuplji od svih! Imaju na lageru 5 najbanalnijih dimenzija po paprenim cijenama i nista sire od toga ne mogu narucit! Sramota! Tip me je pokusao uvjeriti da sportcontact 3 u mojoj dimenziji i premiumcontact 2 185/60R14 kojeg vozim skoro svaki dan NE POSTOJE buahaha buahaha buahaha
Zato svi koji u splitu i okolici trazite takve i slicne gume - pamet u glavu!
Za continental - nosic vulkanizer - direktno iz njemacke narucuje sve moguce dimenzije i modele contia koji postoje u katalogu po fer cijenama! Tako su i moje sad na putu za hrvatsku big smile
Pozz Very Happy

Zadnja promjena: 1587 VTS; pet pro 10, 2010 3:53 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh] Go down
gox

gox

Broj postova : 29

PostajNaslov: Re: Moj C2 VTS   Moj C2 VTS - Page 2 Emptypet pro 10, 2010 3:27 pm

Užas s tim mehaničarima/limarima/vulkanizerima. Ima dobrih, ali su ti jako rijetki i moras naic na njih.

Ali, fino da si uzeo gume i po oke cijeni, glavno da si ti zadovoljan. Kad ih montiras, javi dojmove Wink
[Vrh] Go down
1587 VTS

1587 VTS

PostajNaslov: Re: Moj C2 VTS   Moj C2 VTS - Page 2 Emptypet pro 10, 2010 3:35 pm

gox je napisao/la:
Užas s tim mehaničarima/limarima/vulkanizerima. Ima dobrih, ali su ti jako rijetki i moras naic na njih.

Ali, fino da si uzeo gume i po oke cijeni, glavno da si ti zadovoljan. Kad ih montiras, javi dojmove Wink

Naravno, jedva cekam par prvih zavoja i pravih kocenja, mislim da bi trebale opravdat moje povjerenje. Po ravnom na 70km/h je i tigar vrhunski buahahaha
E, da, i maknuta je nalja s branika Smile
[Vrh] Go down
gox

gox

PostajNaslov: Re: Moj C2 VTS   Moj C2 VTS - Page 2 Emptypet pro 10, 2010 5:28 pm

To je to! Sad je clean! Smile Ajde, pazi u vožnji, ne znam kakvo je kod vas vrijeme dolje, ali ovdje je užas, sad je cesta skliska, zimske opće ne pomažu jer je LED na cesti.
[Vrh] Go down
1587 VTS

1587 VTS

PostajNaslov: Re: Moj C2 VTS   Moj C2 VTS - Page 2 Emptysub pro 18, 2010 10:17 pm

Evo citros je dobio nove šuze, stigle prije 4 dana Very Happy

Moj C2 VTS - Page 2 16122010173

Moj C2 VTS - Page 2 15122010170

Moj C2 VTS - Page 2 15122010169

Prvi dojmovi: Odusevljen sam! Vrhunska guma. Ne drugi nego TRECI auto. Necu pisat romane jer se jednostavno mora probat. Nekih 5 klasa ispred plasticnog michelina, guma je nevjerojatno meka, sigurno ce se trosit ludo, al lijepi se zato ko blesava - to cijenim bravo
Uz sve to treba imat na umu da je ovih dana temperatura bila 0 - 5 stupnjeva, a i uz takve uvjete svjetlosnu je godinu ispred michelina i na 40 stupnjeva u srpnju. Da nisam probao, ne bih vjerovao. Sad tek vidis koliko mu je exalto "ubio" svojstva, zavoje, kocenje, ubrzavanje.. Vise znaci ulozit u pravu gumu nego razbacivat pare na druge "tuning" komponente jer bez kvalitetne gume ta svojstva ne mozes iskoristit.
Vizualno su mi takoder contice puno mocnije - i gazni dio i bocno. Cekam sad prvu kisu Wink
Citros je na njima jednu nijansu udobniji po rupama. Btw, na prvoj slici - felga nije ostecena nego su ostataci onog ljepila pri montazi - to se pere
verrry goood
Buduci da iz prve ruke imam vrhunska iskustva sa svim postojecim klasama contia, continental toplo preporucujem svima - bas kako kaze reklamni slogan - pobijedite s najboljim igracima Very Happy
Sjecam se da sam ih kao klinac imao cak i na biciklu - continental mountain king, 26x2.2 lol!
[Vrh] Go down
gox

gox

PostajNaslov: Re: Moj C2 VTS   Moj C2 VTS - Page 2 Emptyned pro 19, 2010 10:47 am

Hehe, fino, fino, kad malo zatopli onda ćeš tek uživat! Smile
[Vrh] Go down
1587 VTS

1587 VTS

PostajNaslov: Re: Moj C2 VTS   Moj C2 VTS - Page 2 Emptysub sij 08, 2011 3:13 pm

Haha, iako im vise ne pamtim broj, nezaboravno iskustvo bilo je sinoc na gradskoj obilaznici vidjeti ponosnog i samouvjerenog vlasnika frisko novog audia A6 kako uz sav njegov trud, kilovate i pedalu zakucanu u pod ne moze stavit soli na rep njemu naizgled komicnoj crvenoj kutijici od semafora pa sve do nekih 160 km/h kad sam naglo prikocio zbog ogranicenja 70 km/h i potencijalne opasnosti od pandura na starom poznatom mjestu, a on spremno docekao priliku da spasi to malo svog ega i prijeđe me - i - pogodi - ugleda pandursku lizalicu, a ja prodem kraj njih uz razvucen osmjeh. Kakav luzer smijavi smijavi smijavi
[Vrh] Go down
Deda
Admin
Deda

Broj postova : 162

PostajNaslov: Re: Moj C2 VTS   Moj C2 VTS - Page 2 Emptysub sij 08, 2011 7:32 pm

He,he obožavam takve likove zajeb,sa pandurima pogotovo,bravo.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Moj C2 VTS   Moj C2 VTS - Page 2 Empty

[Vrh] Go down

Moj C2 VTS
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2