Od ušća Bosuta u Savu, dolinom rijeke Drine do jezera Peručac, pa preko Nacionalnog parka Tara i Parka prirode Mokre Gore do kanjona rijeke Lim i Nacionalnog parka Durmitor. Durmitorom i Pivskom planinom do kanjona rijeke Pive, pa preko ušća Tare i Pive u Drinu, oko planine Maglić do kanjona Sutjeske. Dalje Zelengorom i istočnom stranom Veleža i Prenja do Boračkog jezera i kanjona Neretve. Preko Ivan Sedla i Zvijezde do Tuzle, pa kući u Slavoniju (zaključno s kavicom na Bosutu u Vinkovcima).
AK400, Zvone i Sule, Klub Serije A, Osijek, Hrvatska
i pozivnica -> http://www.box.com/s/hfqb9gkua6ge7dm1kdyl <- za sljedeće ljeto, uključujući i itinerarium, i još svašta nešta (korisnoga). konkretan datum jos nije određen, no radi se o 5 dana u drugoj polovici srpnja. nadam se da će ova pozivnica zainteresirati poklonike & poklonice čudnovate kemije / kohezije Prirode i A serije, i da će nam se neki od vas, naravno pripremljeni za takvu avanturu, pridružiti!
ujedno, ovo je topic i za sve dogovore oko tog raida. veliki pozdrav iz Osijeka!
vlado44
Broj postova : 137 Join date : 16.09.2010
Naslov: Re: Maglić-Zelengora 2cv Summer Raid 2012 čet stu 24, 2011 7:11 am
Sviđa mi se...
sule1cv
Broj postova : 5 Join date : 22.11.2011 Lokacija : Osijek
ti si iz Rijeke? zasad imamo Slavonce, Vojvodjane, Srbijance, Bosance i Slovence prijavljene, bilo bi super da imamo i nekog iz tvog kraja. premda, dugacak je put od Rijeke do Tjentista spacekom (600km), morao bi krenuti mozda i dan ranije, pa onda recimo kampirati na Tjentistu, jer polazak na raid je u 13:00h. mi smo proslo ljeto upravo na Tjentistu kampirali jednu vecer, i lijepo je. em krasna priroda, em blazeni mir i tisina, em besplatno (iako je unutar nacionalnog parka). cek, imam i neke fotke.
razmisli / iskombiniraj / slobodno pitaj ako te nesto zanima.
Zadnja promjena: sule1cv; ned tra 29, 2012 7:33 pm; ukupno mijenjano 1 put.
vlado44
Broj postova : 137 Join date : 16.09.2010
Naslov: Re: Maglić-Zelengora 2cv Summer Raid 2012 pet stu 25, 2011 6:33 am
točno, iz okolice Rijeke. Ovdje se baš ekipa ne okuplja kao u zg-u ili kod vas, ali ja zato redovito pratim novosti na forumu i interesiram se što, kako, kada, tko ... Ovoaj filmić i slikice su mi otvorile apetit i želju za i ja svog Spaleta upregnem, no prije moram posložiti neke stvari. Ako ništa pratiti ću vas na forumu i davati moralnu podršku! Sretno !
lega2cv
Broj postova : 471 Join date : 04.02.2008 Age : 55 Lokacija : osijek
Naslov: Re: Maglić-Zelengora 2cv Summer Raid 2012 pet stu 25, 2011 8:14 am
ni kod nas se baš ekipa ne skuplja stalno jer smo u krugu od 60km ali posječujemo se stalno i u kontaktu smo, povremeno se ekipno okupimo i otputujemo nekamo zajedno...pokušaj malo animirati ekipu u istri,ima ih podosta samo vam fali da se malo približite...za spačekiste ni jedan put nije predalek,eto očekujemo da kako kažeš "posložiš neke stvari" pa da se priključiš koloni
HYpic Admin
Broj postova : 1516 Join date : 01.02.2008
Naslov: Re: Maglić-Zelengora 2cv Summer Raid 2012 pet stu 25, 2011 7:13 pm
ni mi se ne skupljamo baš u zadnje vrijeme (s citračima) više ovak neformalno al valjda bu palo i neko citroskupljanje...
lega2cv
Broj postova : 471 Join date : 04.02.2008 Age : 55 Lokacija : osijek
Naslov: Re: Maglić-Zelengora 2cv Summer Raid 2012 pet stu 25, 2011 8:57 pm
ma nema ni potrebe okupljati se tek toliko da se okuplja,najbolje onako,spontano i kada nam dođe da se nađemo...citroskupljanje je upravo TU u najavi pa si planirajte 5-6 dana u ljeto za ovo jer trebalo bi biti ajme ludo...
sule1cv
nadam se da ce vecini zainteresiranih A serijasa odgovarati. itinerar je nesto dopunjen, malkic izmijenjen, tako da je sad bogatiji za jos dva gorska bisera (planinska jezera Gornje i Donje Bare), te jos jedan divlji kanjon (rijeke Hrcavke). i to bi bilo to, vidimo se na Tjentistu 21.07.!
2. dan) 07:00h (A ekipa) Trnov. jezero < pl.staza (3h) > vrh Maglić < pl.staza (3h) > Trnov. jezero (kupanje) /// 17:00h (A i B ekipa) < pl.staza (2h) > plato Prijevor (kamp) * A ekipa 8 sati hoda, B ekipa 2 sata hoda *
3. dan) 08:00h plato Prijevor < makadam/asfalt (18km) > Tjentište < asfalt/loš makadam (20km/1h15min) > jezero Donje Bare (kupanje) < pl.staza (30min) > jezero Gornje Bare (kupanje) < loš makadam/asfalt (20km) > Tjentište < asfalt magistrala (21km) > Čemerno < loš makadam (25km) > Orlovačko jezero (kamp/kupanje) < pl.staza (30min) > Jugovo jezero (kupanje) * 104km + 2 sata šetnje tko želi do Gornjih Bara i Jugovog jezera *
+ za slavonsku ekipu 2. dio petog dana a opcija) Blagaj-Jablanica-Prozor-Jajce-Banja Luka-Slavonski Brod-Đakovo-Osijek (437km) b opcija) Blagaj-Jablanica-Konjic-Sarajevo-Tuzla-Županja-Vinkovci-Osijek (390km)
* off-road benzin (rezervoar/kanister) 232 km druga polovina srpnja izlazak sunca 05.30 zalazak sunca 20:15
sule1cv
Naslov: Re: Maglić-Zelengora 2cv Summer Raid 2012 pet sij 20, 2012 6:53 am