ridamir
Broj postova : 2 Join date : 21.12.2011
| Naslov: Pozdrav iz Rijeke (opet) i problem sa ZX-om sri pro 21, 2011 6:18 pm | |
| Pozz svima. Do sada sam imao nekoliko citroena, dva AX-a benzinca, 4 BX-, tri diesela i jednog benzinca, te jedne Xantie 1.8, a od jučer sam i sretni vlasnik ZX-a 1. Unaprijed hvala i još jednom pozdrav svima 4. Nadam se da ću uspjeti doći i do BX-a GTI. Na žalost odmah frka..radi na tri cilindra, i dva puta se ugasio u vožnji. Promijenio sam kablove, od AX-a 1.1 koji stoji u dvorištu, a ujutro ću probati zamijeniti i svjećicu(nadam se da će odgovarati od AX-a). Medjutim, čini mi se i da prekida struju na onom jacku koji ide na kapu. Dolaze 4 žice koje su na spoju iznad bobine zalivene nekakvom smolom. Zna li netko kako riješiti problemčić ? Još jednom pozdrav svima i unaprijed hvala | |
|
HYpic Admin
Broj postova : 1516 Join date : 01.02.2008
| Naslov: Re: Pozdrav iz Rijeke (opet) i problem sa ZX-om sub pro 24, 2011 2:55 pm | |
| pozdrav mi smo ti tu ipak bazirani na malo starije iako i ovi spomenuti polako postaju oldtimeri probaj savjet dobit kod ove citroekipe www.citroenforum.hr/ | |
|
ridamir
Broj postova : 2 Join date : 21.12.2011
| Naslov: Re: Pozdrav iz Rijeke (opet) i problem sa ZX-om ned pro 25, 2011 5:30 pm | |
| hvala na savjetu | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Pozdrav iz Rijeke (opet) i problem sa ZX-om | |
| |
|