|
| C3 R-BAG/S-BELTS | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
coolis
Broj postova : 1 Join date : 18.11.2012
| Naslov: C3 R-BAG/S-BELTS ned stu 18, 2012 11:50 am | |
| Ljudi molim vas za pomoć, sinoć sam normalno vozio auto i sve je bilo ok, onda mi se upalila signalna lampica da je motor pregrijan, stao sam sa strane, ulia vodu, sačeka i sve ok, posli sam (nakon jedno 1:30h) opet normalno vozia auto i sve je bilo ok. Međutim danas kad sam išao upalit auto nisam mogao, a prije toga sam samo ćirnio vodu, javlja mi ovu grešku R-BAG/S-BELTS, i zvučni signal onaj klasični od greške i kad okrenem kontakt i pokušam upalit zvuk kako kod pokazivača smjera, bar meni tako izgleda, nije baš takav ali jako sličan i dosta brže ''tuče''. Proba sam isključit desni zračni jastuk ali nije pomoglo, zavezat pojaseve, ni to, proba sam isto kablovima upalit auto, ni to neće. Uslika sam prikaz greške ali ne znam stavit sliku ,ali piše ovo šta sam u naslovu napisa, R-BAG/S-BELTS Ako ko ima koju ideju bio bih zahvalan . Auto je Citroen C3 2006 benzinac 1.4, 75KS. | |
| | | DaffyDuck Admin
Broj postova : 1603 Join date : 01.02.2008 Age : 41 Lokacija : Zg - Zp
| Naslov: Re: C3 R-BAG/S-BELTS ned stu 18, 2012 12:23 pm | |
| Pozdrav novom članu prije svega Nego, dok ne dođe online deda ili bluesberry koji nekaj znaju o takvim autekima, možda ti je bolje odgovor za noviji Citroen potražiti na ovom forumu: Citroenforum jer tamo ima više ljudi s novijim autima. Mi smo malo oldschool ovdje Ali velim, ima i tu ljudi koji bi mogli napisati nešto o tvojem problemu. | |
| | | bluesberry Admin
Broj postova : 424 Join date : 03.02.2008 Age : 45 Lokacija : ZG/DA
| Naslov: Re: C3 R-BAG/S-BELTS pon stu 19, 2012 3:24 pm | |
| pozdrav! na zalost nisam se susretao s takvim stvarima na svom C3 tako d ti bas i ne mogu biti od neke pomoci, pokusaj na ovom drugom forumu kako Duffy predlaze, bez brige ne tjeamo te ali tamo mozda prije dobijes pomoc nego tu gdje nas vecina zna samo s autima bez kompjutera | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: C3 R-BAG/S-BELTS | |
| |
| | | | C3 R-BAG/S-BELTS | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |