lega2cv

Broj postova : 471 Join date : 04.02.2008 Age : 53 Lokacija : osijek
 | Naslov: ne odvaja kvačilo uto tra 16, 2013 7:57 pm | |
| dakle,prije nekog vremena sam naišao na problem neodvajanja NOVOG kvačila,mislio sam da je kriv bužir sajle,no nije...nakon što sam skinio motor primjetio sam da je viljuška na mjenjaču malo raširena i jako oštećena na ispupčenjima te da neravnomjerno gura druk-ležaj na korpu, koju je btw i znatno oštetio...jučer mi je stiglo NOVO kvačilo koje sam promptno montirao uz prethodnu izmjenu oštećene viljuške...nakon uspješne montaže vratio sam motor i kvačilo OPET ne odvaja?! e sad...stvari stoje ovako,imam stari tip mjenjača (spojnička s kontra navojem pri vrhu) na koju bi u pravilu trebalo ići kvačilo s "tri pera" (stari tip)...Lima je ljetos izmjenio zamajac kako bi moglo prihvatiti novi tip kvačila (japanski šeširić) i radilo je sve 5 sve do prije mjesec dana,no prema nekim saznanjima stari tip mjenjača (spojničke) NIKAKO nije spojiv s novim tipom kvačila (japanski šeširić) dok u suprotnom stvar šljaka...?! ajmo...neke teorije praktično izvodive ili potvrda ovoga,neko novo saznanje pa da mogu nastaviti dalje šarafiti... | |
|