| | Pozdrav iz centra svijete,Ludbrega | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
goran64kamper
Broj postova : 3 Join date : 01.06.2014 Age : 59 Lokacija : Ludbreg
 | Naslov: Pozdrav iz centra svijete,Ludbrega ned lip 01, 2014 7:41 am | |
| Pozdrav svima,dolazim iz centra svijeta,grada Ludbrega,nekad davne 1984 moja prva vozilica je bila upravo citroen 2 cv,pružio je više neg smo očekivali,kako su godine prolazile tako se i mijenjali auti,sad je WV T3 Multivan sa povišenim krovom,Westfalia oprema,no 2 cv bude natrag došel,pošto sam po defoltu kramar,a oni koji vole staru kramu znaj kaj oču reči,eto,pa ako neko negdje vidi WV T3 sa puno cvijetića nek maše,više,trubi,pa na pivo,živeli. | |
|  | | vlado44

Broj postova : 137 Join date : 16.09.2010
 | Naslov: Re: Pozdrav iz centra svijete,Ludbrega ned lip 01, 2014 9:15 am | |
| Pozdrav. Dobrodošao dakle imaš namjeru uzeti nekog Spačeka?!? Ima ih dosta na njuškalu... ponuda raznolika, kupaca nema | |
|  | | goran64kamper
Broj postova : 3 Join date : 01.06.2014 Age : 59 Lokacija : Ludbreg
 | Naslov: Re: Pozdrav iz centra svijete,Ludbrega ned lip 01, 2014 9:21 am | |
| - vlado44 je napisao/la:
- Pozdrav. Dobrodošao
dakle imaš namjeru uzeti nekog Spačeka?!? Ima ih dosta na njuškalu... ponuda raznolika, kupaca nema
Spaka,dyanu,ak400 furgon,nekaj bude uletilo,ponuda je svakakva,ljudi pjetjeruju sa cijenama,možda,neznam,al znam da ako je neko delal restauraciju kolko to košta i cijenim svaki nečiji rad i trud,tako da više puta i cijena opravdava sve,a to kaj živimo u državi takvoj kakvoj živimo,punoj lopova,mi nismo krivi,ili jesmo,ko zna,al svakak bi nam bilo drago upoznat se sa ekipom sa foruma,mi ne kompliciramo,ne dogovaramo,kam dojdemo,dojdemo,kaj donesemo ponudimo,i to je to,bitno da su ljudi pozitivni | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Pozdrav iz centra svijete,Ludbrega  | |
| |
|  | | | Pozdrav iz centra svijete,Ludbrega | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |