| Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila Citroen Outlaws Forum |
| | Šta je uljevač | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Janusz
Broj postova : 2 Join date : 04.01.2015
 | Naslov: Šta je uljevač ned sij 04, 2015 3:30 am | |
| Bok svima, Jan iz Poljske ovdje. Radim sad jedan prijevod sa hrvatskog i treba mi znati šta je uljevač, ne mogu to nigdje naći. Ubacio sam u google, pa mi je našlo rezultat samo na vašem forumu u ovoj temi: https://citroenkluboutlaws.forumakers.com/t109-mehanieki-kutakKorisnik Clouseau piše: "Plehovi za hlađenje cilindara od 425 su totalno drugačiji, usisno-ispušna grana, uljevač ulja..." Rečenica koja me muči je Bolid sporog uljevača gorivaDa li je to drugi naziv za injektor ili to je mjesto gdje se uljeva gorivo ili još nešto drugo? Da li netko može pomoći? Pozdrav | |
|  | | vlado44

Broj postova : 137 Join date : 16.09.2010
 | Naslov: Re: Šta je uljevač pon sij 05, 2015 6:38 am | |
| Uljevač ulja ili goriva?!?
Za gorivo ne znam, ali uljevač ulja je dio koji se nalazi odma iza bobine i služi ne samo za naljevanje ulja u motor, već i kao dio koji riješava problem vakuma u motoru kada klipovi idu gore dolje. Ako taj naljevač nije dobar događa se da poraste tlak ulja pa ga izbacuje na sve moguće brtve.... Reklo bi se da kroz njega motor u donjem dijelu "diše"...
Naljevač goriva je možda mislio - Karburator | |
|  | | Janusz
Broj postova : 2 Join date : 04.01.2015
 | Naslov: Re: Šta je uljevač uto sij 06, 2015 10:16 pm | |
| Hvala na odgovoru. U tekstu je uljevač goriva ali mislim da sam autor nije baš znao šta piše, jer nije to stručni tekst nego proza. A zbog toga da nije stručni ne moram to prevesti doslovno, samo je bitno da se radi o lošem autu. Pozdrav svim fanovima Citroena - vozač VW  P.S. Ima li u Hrvatskoj neko slično kao vaše društvo ljubitelja VW Transportera (T4) ili volkswagenovih buseva ili VW-a uopće? | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Šta je uljevač  | |
| |
|  | | | Šta je uljevač | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|