| Vidim da forum polako napreduje pa da i ja kazem nesto o sebi... | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
jesus
Broj postova : 6 Join date : 25.02.2008 Age : 41 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Vidim da forum polako napreduje pa da i ja kazem nesto o sebi... čet oľu 06, 2008 10:56 am | |
| Eto dolazim iz Rijeke , zovem se Domagoj. Dosada sam uglavnom vozio Opel i bio veliki zaljubljenik u tu marku . No posto je mom opelu nesretnim slucajem dosao kraj u potrazi za novim ljubimcem naletio sam na C4 . I tako dok ocekujem svoj naruceni C4 VTS 2.0 HDi, valjda cu da se pomocu vas malo bolje upoznam citroenima iako sam nekad davno posjedovao BX -a , a i otac mi godinama vozi citorene , trenutno je na C5 . Pozdrav svima i nadam se da cemo se ugodno druzit. | |
|
| |
BiXic Moderator
Broj postova : 699 Join date : 03.02.2008
| Naslov: Re: Vidim da forum polako napreduje pa da i ja kazem nesto o sebi... čet oľu 06, 2008 10:58 am | |
| Hehe, dobrodošao kako na forum tako i u Citroen... | |
|
| |
spackarica Admin
Broj postova : 2577 Join date : 01.02.2008 Age : 45 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Vidim da forum polako napreduje pa da i ja kazem nesto o sebi... čet oľu 06, 2008 11:06 am | |
| helou end velkam her hesus | |
|
| |
yavanna Admin
Broj postova : 1743 Join date : 02.02.2008 Lokacija : Knežija
| Naslov: Re: Vidim da forum polako napreduje pa da i ja kazem nesto o sebi... čet oľu 06, 2008 11:08 am | |
| | |
|
| |
Kidon
Broj postova : 123 Join date : 26.02.2008 Age : 45 Lokacija : Gledam Banat, Srem i Bačku s Fruške gore...
| Naslov: Re: Vidim da forum polako napreduje pa da i ja kazem nesto o sebi... čet oľu 06, 2008 12:32 pm | |
| - jesus je napisao/la:
- Eto dolazim iz Rijeke , zovem se Domagoj. Dosada sam uglavnom vozio Opel i bio veliki zaljubljenik u tu marku . No posto je mom opelu nesretnim slucajem dosao kraj u potrazi za novim ljubimcem naletio sam na C4 . I tako dok ocekujem svoj naruceni C4 VTS 2.0 HDi, valjda cu da se pomocu vas malo bolje upoznam citroenima iako sam nekad davno posjedovao BX -a , a i otac mi godinama vozi citorene , trenutno je na C5 . Pozdrav svima i nadam se da cemo se ugodno druzit.
Dobro došli među svoje, gospon. Čestitam na mudrom izboru C4 i još mudrijem izboru motorizacije - tiho, brzo, moćno, štedljivo. | |
|
| |
jesus
| Naslov: Re: Vidim da forum polako napreduje pa da i ja kazem nesto o sebi... čet oľu 06, 2008 2:56 pm | |
| Hvala na cestitkama jos samo da ga docekam ... Jos mjesec i 25 dana | |
|
| |
DaffyDuck Admin
Broj postova : 1603 Join date : 01.02.2008 Age : 41 Lokacija : Zg - Zp
| Naslov: Re: Vidim da forum polako napreduje pa da i ja kazem nesto o sebi... čet oľu 06, 2008 2:58 pm | |
| Dobrodošao Ajde, ajde, nije brzo će proći | |
|
| |
HYpic Admin
Broj postova : 1516 Join date : 01.02.2008
| Naslov: Re: Vidim da forum polako napreduje pa da i ja kazem nesto o sebi... čet oľu 06, 2008 3:17 pm | |
| kad si već spomenuo opel he he za opstanak ovog kluba je pridonio i jedan stari opel kadet... | |
|
| |
Kidon
Broj postova : 123 Join date : 26.02.2008 Age : 45 Lokacija : Gledam Banat, Srem i Bačku s Fruške gore...
| |
| |
jesus
| Naslov: Re: Vidim da forum polako napreduje pa da i ja kazem nesto o sebi... pet oľu 07, 2008 1:50 pm | |
| HEheh ovo je ziva istina , kad sam ga narucio nisam mogao spavat tu noc, sta ce tek bit kad dodje Kako kaze Duffy nadam se da ce mi proc brze nego sta mislim . Btw Opel je moja prva ljubav bio tako da necu o njemu , da nebi potaknuo neke ratove ovdje ... Znate onu prva ljubav se pamti . Ali vjerujem da cu se sada zaljubit u citroenceke ionako sam u biti samo veliki ljubitelj svega sto vozi | |
|
| |
Kidon
| Naslov: Re: Vidim da forum polako napreduje pa da i ja kazem nesto o sebi... pet oľu 07, 2008 3:03 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vidim da forum polako napreduje pa da i ja kazem nesto o sebi... | |
| |
|
| |
| Vidim da forum polako napreduje pa da i ja kazem nesto o sebi... | |
|