|
| Linkovi - manualci za TA, DS, ID, 2CV, Ami, CX, Xantia,... | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Lakii
Broj postova : 284 Join date : 23.02.2008 Age : 41 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Linkovi - manualci za TA, DS, ID, 2CV, Ami, CX, Xantia,... uto oľu 11, 2008 4:46 pm | |
| Australci su stavili na svojoj stranici linkove na dokumente, manualce, popise dijelova, slike i jos svasta za jako puno starih Citroena! TA, DS, ID, 2CV, Ami, CX, Xantia,... http://www.aussiefrogs.com/forum/showthread.php?t=57492Pa navalite, dok je to jos tamo! Zivio ADSL! | |
| | | spackarica Admin
Broj postova : 2577 Join date : 01.02.2008 Age : 45 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Linkovi - manualci za TA, DS, ID, 2CV, Ami, CX, Xantia,... pet oľu 14, 2008 8:52 am | |
| wooow, ovo je super... mogli bi to i prevesti pa da se dijeli?
jel' se netko upuštao u skidanje manualaca? nama nekaj šteka komp pa to traaaajeeee al' ak je netko skinuo nek mi da za prijevod... | |
| | | Kidon
Broj postova : 123 Join date : 26.02.2008 Age : 45 Lokacija : Gledam Banat, Srem i Bačku s Fruške gore...
| Naslov: Re: Linkovi - manualci za TA, DS, ID, 2CV, Ami, CX, Xantia,... sub oľu 15, 2008 8:16 pm | |
| - spackarica je napisao/la:
- wooow, ovo je super...
mogli bi to i prevesti pa da se dijeli?
jel' se netko upuštao u skidanje manualaca? nama nekaj šteka komp pa to traaaajeeee al' ak je netko skinuo nek mi da za prijevod... Skidao, dosta i skinuo.... God bless flat rate!! | |
| | | clouseau
Broj postova : 288 Join date : 03.02.2008 Age : 61 Lokacija : Magna villa Vereucha
| Naslov: Re: Linkovi - manualci za TA, DS, ID, 2CV, Ami, CX, Xantia,... sub oľu 15, 2008 10:05 pm | |
| - spackarica je napisao/la:
- wooow, ovo je super...
mogli bi to i prevesti pa da se dijeli?
jel' se netko upuštao u skidanje manualaca? nama nekaj šteka komp pa to traaaajeeee al' ak je netko skinuo nek mi da za prijevod... E bogme bi imala šta prevodit sto godina, tisuce stranica su samo s onog linka za ds i 2cv (crljeni i zeleni cd). Inace 99% toga je vec davno poskidano i nalazi se na onom dvd-u s manualcima. | |
| | | Lakii
Broj postova : 284 Join date : 23.02.2008 Age : 41 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: Linkovi - manualci za TA, DS, ID, 2CV, Ami, CX, Xantia,... pon oľu 17, 2008 2:35 pm | |
| Ima stvarno previse za prevoditi...
Mozda kad nekom treba tocno odreden dio! Ali na engleskom je vecina a i skoro sve je u shemama!
Znam da se vecina tog materijala ponavlja ali se opet uvijek nade neka nova fajlica!
Mislio sam da bi bilo dobro napraviti stranicu u sklopu foruma sa najvaznijim faljama (ili bar linkovima na njih) za nase Citroene. | |
| | | spackarica Admin
Broj postova : 2577 Join date : 01.02.2008 Age : 45 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Linkovi - manualci za TA, DS, ID, 2CV, Ami, CX, Xantia,... pon oľu 17, 2008 2:40 pm | |
| ma ja bum prevela dio ovih 2cv piskarija... nisam ni mislila bašbaš sve | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Linkovi - manualci za TA, DS, ID, 2CV, Ami, CX, Xantia,... | |
| |
| | | | Linkovi - manualci za TA, DS, ID, 2CV, Ami, CX, Xantia,... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |