|
| Koliko da cijenim ZX iz 1993. (slike i riječi) | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Dalibor
Broj postova : 369 Join date : 25.02.2008
| Naslov: Koliko da cijenim ZX iz 1993. (slike i riječi) pon oľu 24, 2008 8:42 am | |
| Planiram ga dati u oglasnik. Radi se o Citru ZX 1.4 Avantage. 1993. god., ima oko 130 000km. Regan do 10. mj. Drugi sam vlasnik. Kod mene je 9 mjeseci. Ima koju greškicu... Kao npr. ne radi brojač okretaja, suvozačko staklo sporije se diže nego vozačko staklo... Nema servo... Evo slika: | |
| | | ibralic Moderator
Broj postova : 195 Join date : 02.02.2008
| Naslov: Re: Koliko da cijenim ZX iz 1993. (slike i riječi) pon oľu 24, 2008 10:15 am | |
| Ne znam kako idu cijene,al ako može mali savjet?!
Kupi silikon sprej i podmaži vodilice vozačkog prozora,ne trebaš ništa rastavljati,samo spusti staklo i pomoću slamke koju dobiješ sa sprejem našpricaj. Nakon toga staklo ide ko kad je izašao iz tvornice! | |
| | | Dalibor
| Naslov: Re: Koliko da cijenim ZX iz 1993. (slike i riječi) pon oľu 24, 2008 1:50 pm | |
| Misliš na one vodilice koje su s lijeve i desne strane okvira prozora?! One što su kao od nekakve fine tkanine ili od čega već...
Znaš možda što bi bilo s obrtomjerom?! Naime, kupio sam ga da nije radio... Možda je netko imao kakav sličan kvar?! Možda kakva ideja što bi moglo biti... Možda je banalno... | |
| | | slokas4
Broj postova : 171 Join date : 13.02.2008 Age : 47 Lokacija : šibenik
| Naslov: Re: Koliko da cijenim ZX iz 1993. (slike i riječi) pon oľu 24, 2008 2:08 pm | |
| Šta se tiče obrtomjera,jedno pitanje: Da li ti sve drugo radi,ako radi provjeri slijedeće: davač impulsa sa motora,sama instalacija do obrtomjera,kao i vodovi u samoj tabli.Ako je to sve u redu nema neke mudrolije nevalja sam obrtomjer. Sad da li se može popraviti šta se tiče elektroničkih elemenata, ne znam jer ga nikad nisam vidio rastavljenog.Opcija staviti neki drugi sa istog ZX-a... | |
| | | Dalibor
| Naslov: Re: Koliko da cijenim ZX iz 1993. (slike i riječi) pon oľu 24, 2008 2:18 pm | |
| Gdje je spojenobrtomjer na motoru?! Kod ZXa... Trebao bih zamjeniti i ledice koje osvjetljuju okretomjer i brzinomjer, pa bi to zajedno sredio... Ali prvo bih pogledao gdje to obrtomjer dobiva "signal" na motoru?!
Čuo sam nešto da na alternatoru, ili getribi... Ali trebala bi mi preciznija "lokacija"... Opis... Što da tražim... | |
| | | ibralic Moderator
Broj postova : 195 Join date : 02.02.2008
| Naslov: Re: Koliko da cijenim ZX iz 1993. (slike i riječi) pon oľu 24, 2008 4:08 pm | |
| - Dalibor je napisao/la:
- Misliš na one vodilice koje su s lijeve i desne strane okvira prozora?!
One što su kao od nekakve fine tkanine ili od čega već...
Ne te,nego zavuci slamku u sama vrata i nasprejaj silikon sprej,nakon toga podigni i spusti prozor par puta. Za obrtomjer na ZX-u ne znam,al sutra ću pitat nekoga ko zna pa ti javim! | |
| | | yavanna Admin
Broj postova : 1743 Join date : 02.02.2008 Lokacija : Knežija
| Naslov: Re: Koliko da cijenim ZX iz 1993. (slike i riječi) uto oľu 25, 2008 6:27 am | |
| Mozda bi bilo korisno poslikati auto s blicom, ili na suncu tako da se vidi. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Koliko da cijenim ZX iz 1993. (slike i riječi) | |
| |
| | | | Koliko da cijenim ZX iz 1993. (slike i riječi) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |