| | Tomica - GA restauracija | |
|
+11srdjan specijalista slokas4 spackarica HYpic Deda_ BiXic charliee DaffyDuck bluesberry tomica 15 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
tomica Moderator

Broj postova : 226 Join date : 03.02.2008 Lokacija : Zagreb
 | Naslov: Re: Tomica - GA restauracija sub sij 30, 2010 9:36 pm | |
| | |
|  | | BiXic Moderator

Broj postova : 699 Join date : 03.02.2008
 | Naslov: Re: Tomica - GA restauracija ned sij 31, 2010 3:30 pm | |
| Ovo je stvarno odlično, vidi se da imaš iskustva u šnajderskim poslovima... Šalim se, odlično izgleda, i sviđa mi se komba boja... | |
|  | | tomica Moderator

| Naslov: Re: Tomica - GA restauracija pon vel 01, 2010 11:26 pm | |
| - BiXic je napisao/la:
- Ovo je stvarno odlično, vidi se da imaš iskustva u šnajderskim poslovima... Šalim se, odlično izgleda, i sviđa mi se komba boja...
pa sad, o tome bi se dalo diskutirati nisam bas strucnjak u tapetarenju, gledajuci iz aviona ispada dosta dobro  izbliza ostrom oku nece promaknuti da je ovo tek eksperiment za nesto vece  | |
|  | | BiXic Moderator

Broj postova : 699 Join date : 03.02.2008
 | Naslov: Re: Tomica - GA restauracija uto vel 02, 2010 8:29 am | |
| Sreća pa mi nismo picajzle, a i velika većina nas je poprilično čorava... Ne sekiraj se, ovo bu sasvim OK!
Kako napreduje ostatak radova? | |
|  | | tomica Moderator

| Naslov: Re: Tomica - GA restauracija uto vel 02, 2010 10:03 pm | |
| - BiXic je napisao/la:
- Sreća pa mi nismo picajzle, a i velika većina nas je poprilično čorava... Ne sekiraj se, ovo bu sasvim OK!
Kako napreduje ostatak radova? buduci da nemam garazu, mehanika za sada stoji .... treba jos pregledati prednje dijelove ovjesa, narezati jedan od navoja na usisnoj grani, staviti nekakav auspuh, bar privremeno, srediti fergazer .... a i jos nekaj masno negdje curi .... Odlucio sam te radove dati majstoru da mi napravi kad zgotovim unutrasnjost, inace nikad nebudem gotov .... | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Tomica - GA restauracija  | |
| |
|  | | | Tomica - GA restauracija | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |