|
| Malo o Snailu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
DaffyDuck Admin
Broj postova : 1603 Join date : 01.02.2008 Age : 41 Lokacija : Zg - Zp
| Naslov: Malo o Snailu uto svi 06, 2008 11:59 am | |
| Rađa se novi pokret na citrosceni, i moram priznati, sve sam veći fan - a pošto znam da nisam jedini, evo nam teme za snailere! Link na snail za one koji još ne znaju o čemu se radi : http://snail.s4.bizhat.com/index.php?mforum=snailSlobodno otvarajte teme u ovoj garaži - kao i u ostalim zapravo. | |
| | | lega2cv
Broj postova : 471 Join date : 04.02.2008 Age : 55 Lokacija : osijek
| Naslov: Re: Malo o Snailu uto svi 06, 2008 12:23 pm | |
| to je ok,samo sa bas ne slazem u potpunosti oko "LOW" politike, s druge strane hrđavi auti vrlo brzo propadnu,oni to lako mogu nadoknaditi jer ih ima ko šuge,razbacuju se rebrastim haunbama i furgonima...kod nas je problem jer spačeka,dy i sl. ima jako malo i treba ih čuvati...a tu je i jos jedna stvar...to je njihova furka i proizvod...treba biti originalan... | |
| | | DaffyDuck Admin
| Naslov: Re: Malo o Snailu uto svi 06, 2008 12:42 pm | |
| Ja to percipiram ovak - snail forum je odličan pokret jer je nov, svjež, sastavljen od mladih ljudi koji će spačeke nastaviti voziti i u budućnosti. S druge strane, na snailu se mogu naći vrlo originalana i dobra rješenja za prilagođavanje svojeg spaka sebi s tim da pritom nikako ne podržavam plagiranje i slično... A što se hrđe i chanelinga tiče.... Hrđu volim i auti bez boje su mi mrak - problem je što kod nas nije moguće naći vozan auto koji je zadnjih 40 godina proveo u štaglju zaradivši samo površinsku hrđu - od klime do ljudi, ta opcija jednostavno nije moguća na voim prostorima - pa tako ni originalan look koji se može pronaći na tom forumu. Channeling oliti extremno spuštanje mi je odlično na američkim hot rodovima i rat rodovimaq, a kod spaka mi malo ubija osnovnu namjenu vozila za sve prilike i sve terene, no spuštanje spaka mi je privlačna ideja - naravno, umjereno - jer u krajnjoj liniji spak je nevjerojatno podoban za "tuning" takve vrste A ovu temu vidim kao mjesto za raspravu o stilu i dodatcima koji ne odgovaraju nužno originalnim specifikacijama vozila. Uostalom, spak je način života, a ne auto, što će reći da nije bitno jel "omot" pohaban ili crn ili bijel, bitno je da je na cesti i da je voljen! | |
| | | lega2cv
Broj postova : 471 Join date : 04.02.2008 Age : 55 Lokacija : osijek
| Naslov: Re: Malo o Snailu uto svi 06, 2008 1:07 pm | |
| hrđa na 2cv je fenomenalna stvar i meni se sviđa...u planu mi je jedan 2cv grbav i hrđav,ali tehnicki savrsen... | |
| | | DaffyDuck Admin
| Naslov: Re: Malo o Snailu uto svi 06, 2008 1:18 pm | |
| - lega2cv je napisao/la:
- hrđa na 2cv je fenomenalna stvar i meni se sviđa...u planu mi je jedan 2cv grbav i hrđav,ali tehnicki savrsen...
to je to! | |
| | | bluesberry Admin
Broj postova : 424 Join date : 03.02.2008 Age : 45 Lokacija : ZG/DA
| Naslov: Re: Malo o Snailu uto svi 06, 2008 3:57 pm | |
| da...hm...vjerujem da ćemo za sada samo nas trojca tu pisati hehehe, hrđa...kod njih da ima hrpa auta pa si ju mogu priuštiti, kod nas mislim i da se uspije srediti neki hoodride nikak nebi prošao na teh. zbog iste te hrđe! nama su za amija ove godine pizdili zbog hrđe - i to one s unutarnje strane kotača!!!! to je površinski, felge su zdrave i nema šanse da će se raspast al je likec rekao da se moraju do idućeg th. pofarbat! - morai smo i šasiju odozdola pofarbat iako je (VEĆINOM) bila zdrava
uglavnom, veli sam fan snaila i mislim da tamo nije samo furka hrđa i lowride nego imati jedinstven auto! | |
| | | turBina Moderator
Broj postova : 398 Join date : 02.02.2008 Age : 43 Lokacija : Yugozapad
| | | | bluesberry Admin
Broj postova : 424 Join date : 03.02.2008 Age : 45 Lokacija : ZG/DA
| Naslov: Re: Malo o Snailu uto svi 06, 2008 4:09 pm | |
| e, da, evo nekoliko primjeraka koji se prodaju! Etiennov Hoodride 2cv 2000 € JoZeFov Speed-O-Grave (s Alfa Sud motorom) 3500€ biciklić koji je izradio nacfi (Olli), a sad ga prodaje Etienne 450€ ...ima toga još...tu i tamo jako lijepih stvari kao što su bili neki furgoni s rebrastim haubama iz '54..'56, pa Biju... | |
| | | Lakii
Broj postova : 284 Join date : 23.02.2008 Age : 41 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: Malo o Snailu sri svi 07, 2008 11:48 am | |
| Kao ideja za ukrasiti auto, ovo mi se cini OK. Ono, par ljudi ima ideje i sprovede ih, svaka cast!
Ali kao nekakva moda koja dolazi, cini mi se kao totalna debilana!
P.S. Njemci si mogu priustiti low-ride, ceste su im ko staklo... | |
| | | DaffyDuck Admin
| Naslov: Re: Malo o Snailu sri svi 07, 2008 12:06 pm | |
| Ma stvar je samo u individualnosti... Channeling je vecini too much mislim... Takav auto nije funkcionalan, bez obzira na cestu... | |
| | | amika
Broj postova : 99 Join date : 03.02.2008 Age : 42
| Naslov: Re: Malo o Snailu pon ruj 15, 2008 4:40 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Malo o Snailu | |
| |
| | | | Malo o Snailu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |