| Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila Citroen Outlaws Forum |
| | evo da i ja stavim par slika ne prežaljenog XM-a | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
xm3.0v6
Broj postova : 13 Join date : 13.06.2008 Age : 39 Lokacija : ZADAR HRVATSKA
 | Naslov: evo da i ja stavim par slika ne prežaljenog XM-a sub lip 14, 2008 2:16 pm | |
| ...XM je čudo od auta.preudoban,ogroman i lip(pogotovo ujutro kad je spušten)  ...u njemu je bila ne poderiva mašina(3.0V6 12v).čim sam ga kupio napravia sam mu veliki servis.prominia sam mu kugle i stavia felge16" u ST kod Marka majstora za XM...imao je staru plinsku instalaciju koja se pokazala isplativom što se tiće potrošnje goriva ali je zato nažalost ima bar 30% manje snage... a kako obožavam stara legendarna auta tako sam danas također u vlasništvu jednog francuskog sportskog automobila iz 1989g. ...evo par slika:   - DaffyDuck je napisao/la:
- Dobrodošao!
Svaka čast, i jedan i drugi auto koji si naveo.... Pile samo takve! Daj neku fotku GTT-a  prije  sada   | |
|  | | raindogs

Broj postova : 228 Join date : 05.02.2008
 | Naslov: Re: evo da i ja stavim par slika ne prežaljenog XM-a sub lip 14, 2008 4:26 pm | |
| Stvarno je predivan...  hvata me sjeta Jel ima taj 3.0 12v problema sa windowsima? | |
|  | | xm3.0v6
 | Naslov: Re: evo da i ja stavim par slika ne prežaljenog XM-a ned lip 15, 2008 12:57 pm | |
| - raindogs je napisao/la:
- Stvarno je predivan...
hvata me sjeta
Jel ima taj 3.0 12v problema sa windowsima? misliš sa elektronikom? ako je onda nikad nisam ima.jedino što sam odma isključia je ABS jer mi se pokazao jako lošim | |
|  | | raindogs

| Naslov: Re: evo da i ja stavim par slika ne prežaljenog XM-a pon lip 16, 2008 7:24 am | |
| - xm3.0v6 je napisao/la:
- misliš sa elektronikom? ako je onda nikad nisam ima.jedino što sam odma isključia je ABS jer mi se pokazao jako lošim
Kak misliš loš? Ne žimku | |
|  | | xm3.0v6
 | Naslov: Re: evo da i ja stavim par slika ne prežaljenog XM-a pon lip 16, 2008 3:09 pm | |
| - raindogs je napisao/la:
- xm3.0v6 je napisao/la:
- misliš sa elektronikom? ako je onda nikad nisam ima.jedino što sam odma isključia je ABS jer mi se pokazao jako lošim
Kak misliš loš? Ne žimku jako mi je loše kočia odnosno tribalo bi mu puno puno više vrimena da stane...ko da nije bia u redu kad sam mu stavia 16" kad bi se iša podignuti zapinjala su mi zadnja kola za branik pa me to malo živciralo što ti voziš? | |
|  | | DaffyDuck Admin

Broj postova : 1603 Join date : 01.02.2008 Age : 40 Lokacija : Zg - Zp
 | |  | | raindogs

| Naslov: Re: evo da i ja stavim par slika ne prežaljenog XM-a pon lip 16, 2008 9:59 pm | |
| ...a nisan...  | |
|  | | TE-EN
Broj postova : 15 Join date : 23.09.2009 Age : 50 Lokacija : Prilep-Makedonija
 | Naslov: Re: evo da i ja stavim par slika ne prežaljenog XM-a sri pro 16, 2009 8:38 pm | |
| - xm3.0v6 je napisao/la:
- raindogs je napisao/la:
- xm3.0v6 je napisao/la:
Kak misliš loš? Ne žimku jako mi je loše kočia odnosno tribalo bi mu puno puno više vrimena da stane...ko da nije bia u redu
kad sam mu stavia 16" kad bi se iša podignuti zapinjala su mi zadnja kola za branik pa me to malo živciralo
što ti voziš? A jesi li popravio kocnice da ti bolje koci?????sta je bilo uzrok slabijeg zaustavljanja?  ,a zasto kazes na temu neprezaljenog XM-a,jer si ga prodao ili si jos gord sopstvenik tog lepotana............. | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: evo da i ja stavim par slika ne prežaljenog XM-a  | |
| |
|  | | | evo da i ja stavim par slika ne prežaljenog XM-a | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|