| | bluesberry | |
|
+15slokas4 Zauvijek Citroen!!! amika DaffyDuck specijalista later medeni clouseau spackarica bora HYpic ibralic Deda_ lega2cv bluesberry 19 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
vlado44

Broj postova : 137 Join date : 16.09.2010
 | Naslov: Re: bluesberry sri srp 06, 2011 7:22 am | |
| odlično, čak štoviše genijalno. Svaka čast. Kad budem radio restauraciju, znam kome ću se obratiti. Ja sam ovih dana ostao bez kontakt brave, ali sreća u Rijeci ima bravara starih majstora koji znaju kako riješiti Citroenovu kontakt bravu.... Uštedio mi čovjek 180€. | |
|  | | bluesberry Admin

Broj postova : 424 Join date : 03.02.2008 Age : 44 Lokacija : ZG/DA
 | Naslov: Re: bluesberry sri srp 06, 2011 12:34 pm | |
| | |
|  | | HYpic Admin

Broj postova : 1516 Join date : 01.02.2008
 | Naslov: Re: bluesberry čet srp 07, 2011 1:26 pm | |
|  mislim da ti poklopac od krastavaca baš i nije najolje rješenje ajd probaj s poklopcem od recimo feferona... | |
|  | | bluesberry Admin

| Naslov: Re: bluesberry čet srp 07, 2011 2:23 pm | |
| ma izgleda da ni nije od krastavaca nego od namaza od paprike uhuuuuu | |
|  | | bluesberry Admin

| Naslov: Re: bluesberry pon srp 18, 2011 8:45 pm | |
| ima li ko za posudit siceve za put u F...meni se vozački raspada a nekak si mislim da neću stići pretapecirati ih | |
|  | | bluesberry Admin

| Naslov: Re: bluesberry uto srp 19, 2011 4:22 pm | |
| osim šminkice radilo se i nešto korisno, recimo remont kompletnog prednjeg trapa - podmazana letva volana hvala Limi i Louisu, prepiksane ruke, podmazane i zamjenjene spone i gumice, počišćeni navoji za špur....9 sati posla oko zamjene urodilo je plodom - sad je filing skoro kao servo gospon na tehničkom je rekao da mu to sad izgleda, a i ponaša se, kao na novom autu! ja se slažem, jako sam zadovoljenović s odrađenim poslom! most prije montaže na auto  | |
|  | | vlado44

Broj postova : 137 Join date : 16.09.2010
 | Naslov: Re: bluesberry čet srp 21, 2011 7:33 am | |
| | |
|  | | bluesberry Admin

| Naslov: Re: bluesberry sub srp 23, 2011 7:17 pm | |
| trebali krenuti jutros u F ali krećemo sutra, u međuvremenu dobio još jednog putnika u auto...morao podića auto od asfalta malkice da ne stružem čitavim putem  ukrao ženi prednje siceve iz ami-a, a s njima i rufrek :cool: ovak je to danas popodne izgledalo kad samo se slagali kod njenih doma...na krovu je kofer ideja od druga Toxica iz NG, stari kofer malko pofarban s jedinim sprejevima što sam imao i nabačeni zvučnjaci trosistemci koji su stajali unaokolo već neko vrijeme... "box" se spaja s činčevima i ima jedno 2 - 2,5 metara kabla za seljaka kofer oko vozila :P  ovak je išlo s koferom...testfiting  pa sam ga pokušao presvuć al je bila prevelika zaj****  pa sam ga pofarbao - uživo izgleda još bedastije :ghh:  krećemo sutra oko 6-7 p.s. ona igrarija s voltmetom je ispala iz igre...možda neki drugi put, al sam si u kokpitu složio neke nove gadgete kao npr kontrolne lampice za ulje i duga i kratka svjetla, utičnice za punjače i držač za nobitel  slike naravno nemam | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: bluesberry  | |
| |
|  | | | bluesberry | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |