| Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila Citroen Outlaws Forum |
|
| Grand C4 Picasso Xenon (H.I.D.) | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Crocky
Broj postova : 3 Join date : 28.07.2008 Age : 34 Lokacija : Sesvete
| Naslov: Grand C4 Picasso Xenon (H.I.D.) pon srp 28, 2008 8:54 pm | |
| Evo ovako, imam C4 picasso (grand) sa normalnim farovima i halogenim žaruljama. Htio bi ugradit xenon žarulje, pa me zanima dal je bolje da naručim originalne xenon farove, ili da stavim u ove farove xenon žarulje, što bi me koštalo oko 1500kn, ali ovi farovi nemaju leće za usmjeravanje svijetla pa neznam kak bi tu funkcioniralo, a da naručujem originalne farove (bi-xenon zakretni farovi) koštalo bi me sigurno preko 15 000kn). Nažalost nisam mogao birat opremu kad sam kupovao auto prošle godine negdje u 4. mjesecu, jel je to bio izložbeni primjerak, još nije ni bio zapravo u dućanu tek je dolazio...
Molim da mi netko odgovori ak se kuži u to...
Hvala... | |
| | | mrfloyd
Broj postova : 23 Join date : 18.08.2008
| Naslov: Re: Grand C4 Picasso Xenon (H.I.D.) uto kol 19, 2008 6:42 am | |
| Ja ti se ne kužim u to, ali me zanima kako si zadovoljan sa C4 Picassom, koji model imaš, ima li kakvih problema etc! Naime planiram si priuštiti C4 Picassa pa skupljam iskustva! thx | |
| | | yavanna Admin
Broj postova : 1743 Join date : 02.02.2008 Lokacija : Knežija
| Naslov: Re: Grand C4 Picasso Xenon (H.I.D.) uto kol 19, 2008 10:06 am | |
| - Crocky je napisao/la:
- Evo ovako, imam C4 picasso (grand) sa normalnim farovima i halogenim žaruljama. Htio bi ugradit xenon žarulje, pa me zanima dal je bolje da naručim originalne xenon farove, ili da stavim u ove farove xenon žarulje, što bi me koštalo oko 1500kn, ali ovi farovi nemaju leće za usmjeravanje svijetla pa neznam kak bi tu funkcioniralo, a da naručujem originalne farove (bi-xenon zakretni farovi) koštalo bi me sigurno preko 15 000kn). Nažalost nisam mogao birat opremu kad sam kupovao auto prošle godine negdje u 4. mjesecu, jel je to bio izložbeni primjerak, još nije ni bio zapravo u dućanu tek je dolazio...
Molim da mi netko odgovori ak se kuži u to...
Hvala... Dao bi 15000 kn za svijetla? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Grand C4 Picasso Xenon (H.I.D.) | |
| |
| | | | Grand C4 Picasso Xenon (H.I.D.) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|