| Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila Citroen Outlaws Forum |
| | Gume za GS-a | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
 | Naslov: Re: Gume za GS-a pet ruj 12, 2008 7:44 pm | |
| mislim da se može stavit ali se mora stavit kraće zvono, mislim sa oltcita? ali istina, pri većoj brzini bi se to sve razletilo... deda hoćeš ti stavljat kakve šire gume na svog amija? |
|  | | Deda_ Admin

Broj postova : 838 Join date : 03.02.2008
 | Naslov: Re: Gume za GS-a pet ruj 12, 2008 8:05 pm | |
| Naravno 155/70 R15, ima michelin, jer s ovima nema šanse zakočit. | |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Gume za GS-a pet ruj 12, 2008 8:18 pm | |
| šta kažeš ti na te gume, pošto su energy a one su poznate ko šit na normalnim autima? ja bi to stavio na gs isto... jesi ih imao prilike vozit (mislim baš na te 155/70/15) |
|  | | Deda_ Admin

Broj postova : 838 Join date : 03.02.2008
 | Naslov: Re: Gume za GS-a pet ruj 12, 2008 9:14 pm | |
| Mischelin više nema veze s onim što je nekad bio, međutim stvorio je takav kapital da može gospodarit tržištem, mislim da se grdo varaju ako će tako dalje nastaviti, postali su prebahati. Good year i Bridgestone su mu opasno blizu, i namjera im je da ga prestignu i mislim da će u tome i uspjeti. One gume radi I Dunlop i mislim da su daleko bolje od Mishelina. Za GSa je ta dimenzija premala. | |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Gume za GS-a pet ruj 12, 2008 9:56 pm | |
| - Deda_ je napisao/la:
- Mischelin više nema veze s onim što je nekad bio, međutim stvorio je takav kapital da može gospodarit tržištem, mislim da se grdo varaju ako će tako dalje nastaviti, postali su prebahati. Good year i Bridgestone su mu opasno blizu, i namjera im je da ga prestignu i mislim da će u tome i uspjeti. One gume radi I Dunlop i mislim da su daleko bolje od Mishelina. Za GSa je ta dimenzija premala.
nisu premale, razlika je 2.6% što je unutar tolerancije (3%) jel mi možeš ti nabavit neke dobre gume u toj dimenziji 155/70/15 i pošto? pošto sam jako skeptičan prema tom energyju pošto ga imam na picassu i ne mogu reć ama baš ništa dobro o toj gumi. |
|  | | tomica Moderator

Broj postova : 226 Join date : 03.02.2008 Lokacija : Zagreb
 | Naslov: Re: Gume za GS-a sub ruj 13, 2008 8:32 pm | |
| ja sam u Ljubljani uzeo Toyo S310 155R15. 35 eura komad.
vjerojatno su bolje od 20 godina starih kleberki .... | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Gume za GS-a  | |
| |
|  | | | Gume za GS-a | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|