| Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila Citroen Outlaws Forum |
|
| STRUJA - INSTALACIJE | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
clouseau
Broj postova : 288 Join date : 03.02.2008 Age : 61 Lokacija : Magna villa Vereucha
| Naslov: Re: STRUJA - INSTALACIJE pon sij 05, 2009 7:31 pm | |
| Gs ima nekoliko tipova, svi jači od spačekovog, tu bi se možda dalo nešto iskombinirat al bilo bi poželjno stavit elektronski regler. Ova varijanta od vise mi se puno više sviđa, 33A je dovoljno. Dobro je imati čuku od novijih spačeka koja ima i pokazivač punjenja i onda se bez brige uz malo pažnje može vozit s ovim visinim. Ako se recimo baš dugo stoji u leru sa puno uključenih potrošača i vidi se da kazaljka krene u crveno nešto od potrošača koji nisu trenutno neophodni na kratko se isključi i problem riješen. | |
| | | specijalista
Broj postova : 455 Join date : 07.02.2008 Age : 43 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: STRUJA - INSTALACIJE sri sij 07, 2009 9:23 pm | |
| danas mi je jedan gospon rekel da bi na autu trebo imat barem dva tri uzemljenja tj.mase na glavnom vodu malo mi je to nejasno... kaj je tocno mislo... dal to znači da bi se trebalo sa akumulatora anlasera i alternatoro svakiput vuč masa ili???? samo kaka kvake....??? | |
| | | Deda_ Admin
Broj postova : 838 Join date : 03.02.2008
| Naslov: Re: STRUJA - INSTALACIJE sri sij 07, 2009 9:29 pm | |
| Zato imaš jednu debelu žicu koja ide na masu na getribu i odatle na karoseriju,zašto bi ih trebao više.Masa se još spaja na haubu motora,ali samo zbog toga jer nema dobar spoj preko panta, a služi za kavez zaštitu od frekvencija koje nastaju iskrenjem kablova. | |
| | | specijalista
Broj postova : 455 Join date : 07.02.2008 Age : 43 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: STRUJA - INSTALACIJE sri sij 07, 2009 10:01 pm | |
| deda sve mi je to jasno... kako mi je rekao takom sam prenio.... njegovo obrazloženje je da na taj način ostaje samo aktivna struja u sistemu te da je bolja provodljivost šta to god značilo...... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: STRUJA - INSTALACIJE | |
| |
| | | | STRUJA - INSTALACIJE | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|