Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila

Citroen Outlaws Forum

Početna stranicaPočetna stranica  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  Login  

Pitanje o Xsari

Go down 
4 posters
Autor/icaPoruka
Oliver Twist

Broj postova : 4

Pitanje o Xsari Empty
PostajNaslov: Pitanje o Xsari   Pitanje o Xsari Emptypon stu 10, 2008 11:18 am

Imam Xsaru iz 2004. godine, i povremeno kad ju upalim ''odsvira'' mi jedan DONG.
Zanima me što to znači?

Hvala na odgovoru. LP
[Vrh] Go down
BiXic
Moderator
BiXic

Broj postova : 699

Pitanje o Xsari Empty
PostajNaslov: Re: Pitanje o Xsari   Pitanje o Xsari Emptypon stu 10, 2008 3:46 pm

Znači da joj je odtvonilo.... lol! lol! lol!

Ne kužim, kakav dong, u kom smislu dong, jel u motoru, getribi, karoseriji?
[Vrh] Go down
Oliver Twist

Pitanje o Xsari Empty
PostajNaslov: Re: Pitanje o Xsari   Pitanje o Xsari Emptysri stu 19, 2008 8:10 am

Pa kad palim auto, na komandnoj ploči sve normalno izgleda. Javi se taj DONG iliti zvučni signal koji me očito o nečemu obavještava, ali ne znam o čemu se radi konkretno. Prije se taj signal nije javljao, a ni sad se ne javlja uvijek. Znam da imam u autu onu bateriju koja se ne puni, pa sam mislio da možda upozorava da joj je napon pri kraju, no opet ne mogu biti siguran. Isto tako, taj zvuk se ne javlja ako je auto zagrijan (od vožnje).
[Vrh] Go down
spackarica
Admin
spackarica

Broj postova : 2577

Pitanje o Xsari Empty
PostajNaslov: Re: Pitanje o Xsari   Pitanje o Xsari Emptysri stu 19, 2008 8:22 am

hmmm... meni se taj DONG dešavao na peugeotu. ne znam ko je jednom rekao da postoje auti koji imaju taj DONG ovisno o temperaturi, tj. upozorava na poledicu. ne znam dal' to postoji pošto se ne razmem.Smile

uglavnom, meni se to dešavalo na +40 gotovo cijelog ljeta da bi na kraju ispalo da je bila neka greška u kompu pa su mi ga fino resetirali i DONGa više nema Smile.
[Vrh] Go down
http://www.happyhoop.hr/
Oliver Twist

Pitanje o Xsari Empty
PostajNaslov: Re: Pitanje o Xsari   Pitanje o Xsari Emptyčet stu 20, 2008 7:16 am

Ma kod mene se to javlja samo kad je hladno. I primjetio sam da mi auto zadnja 2 dana ujutro malo teže pali, pa sam zato mislio da možda ima veze sa akumulatorom, iako mi se ne javlja lampica od akumulatora u vožnji. Sve je u vožnji normalno.
[Vrh] Go down
avantage

avantage

Broj postova : 3

Pitanje o Xsari Empty
PostajNaslov: Re: Pitanje o Xsari   Pitanje o Xsari Emptyuto lip 23, 2009 11:45 am

AKUMULATOR definitivno..
[Vrh] Go down
Sponsored content

Pitanje o Xsari Empty
PostajNaslov: Re: Pitanje o Xsari   Pitanje o Xsari Empty

[Vrh] Go down

Pitanje o Xsari
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» pitanje za xm-a