| Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila Citroen Outlaws Forum |
| | lega2cv... | |
|
+7spackarica Don Gery DaffyDuck Zeleni zub HYpic lega2cv 11 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
lega2cv

Broj postova : 471 Join date : 04.02.2008 Age : 53 Lokacija : osijek
 | Naslov: Re: lega2cv... čet oľu 06, 2008 5:33 pm | |
| - Gery je napisao/la:
- Znaš šta...? Pun mi je kufer tvoje zezancije. Prvo me napališ pa me lagano otpiliš. Prekidam posao zbog tvojih kojekakvih glupavih dojava a onda se još ne javljaš ni na mobitel ni na pp.
Ak misliš da ću te ja vijati po forumima malo si se zeznio.
I drugi put stavi mobitel na vibru i na jedno mjesto sa stražnje strane, kad te zovem da barem uživaš!!!!
JA NISAM TVOJA OVCA ZA ŠIŠANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ok...onda ti necu javiti da sam na tragu jednoga skracenog crvenog HY u baranji...cek cek...koje straznje strane??? tamo gdje ga ti drzis ili...??? | |
|  | | clouseau

Broj postova : 288 Join date : 03.02.2008 Age : 60 Lokacija : Magna villa Vereucha
 | Naslov: Re: lega2cv... čet oľu 06, 2008 5:43 pm | |
| - charliee je napisao/la:
- Doktor kuki hehehehehehe
 Da barem, za takvog cx-a prodao bi oba bubrega (za spačeka nisam siguran) Mislim da taj nije došao u VTC, tako nešto nebi mi promaklo jer sam svaki dan na cesti. Jedino ako ga čovjek ne drži preko zime u sobi, ja bi ga držao na sobnoj temperaturi | |
|  | | Gery

Broj postova : 205 Join date : 01.02.2008 Lokacija : Baranja
 | Naslov: Re: lega2cv... čet oľu 06, 2008 6:00 pm | |
| - lega2cv je napisao/la:
- Gery je napisao/la:
- Znaš šta...? Pun mi je kufer tvoje zezancije. Prvo me napališ pa me lagano otpiliš. Prekidam posao zbog tvojih kojekakvih glupavih dojava a onda se još ne javljaš ni na mobitel ni na pp.
Ak misliš da ću te ja vijati po forumima malo si se zeznio.
I drugi put stavi mobitel na vibru i na jedno mjesto sa stražnje strane, kad te zovem da barem uživaš!!!!
JA NISAM TVOJA OVCA ZA ŠIŠANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ok...onda ti necu javiti da sam na tragu jednoga skracenog crvenog HY u baranji...cek cek...koje straznje strane??? tamo gdje ga ti drzis ili...??? Dođi, pomoći ću ti nogom da ga postaviš na pravo mjesto! | |
|  | | sule1cv

Broj postova : 5 Join date : 22.11.2011 Lokacija : Osijek
 | Naslov: Re: lega2cv... uto stu 22, 2011 11:52 am | |
| | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: lega2cv...  | |
| |
|  | | | lega2cv... | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|