| Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila Citroen Outlaws Forum |
| | spaček-mehanika | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
vlado44

Broj postova : 137 Join date : 16.09.2010
 | Naslov: Re: spaček-mehanika ned tra 10, 2011 3:59 pm | |
| Hvala na odgovorima. Pronašao sam broj. Bio je prekriven slojem prašine, blata, masti.... Temeljito čiščenje i sad se broj vidi. Ispred i iza broja se nalazi ukucan logo od citroena Pa pretpostvaljam da je to original, odnosno da nije kućna radinost pitanju. Čujemo se.... | |
|  | | vlado44

| Naslov: Re: spaček-mehanika sri ruj 28, 2011 10:57 am | |
| Dečki, mogu li staviti "INA LHM Fluid" specifikacije - Peugot-Citröen-Talbot B 71 2710 INA N 22-110 u kočioni sustav ili moram nabaviti iz Cassisa, Henka i sl.? Dakle, naprijed su diskovi....
p.s. Desna prednja mi je 35-40% jača od lijeve i nakon ozračivanja. Molim prijedloge u čemu bi još mogao biti problem....
Hvala unaprijed ! | |
|  | | bluesberry Admin

Broj postova : 424 Join date : 03.02.2008 Age : 44 Lokacija : ZG/DA
 | Naslov: Re: spaček-mehanika sri ruj 28, 2011 7:10 pm | |
| naravno da može INA, a kod kočnica pogledaj u kakvom su ti stanju pločica, ak su ok onda nešto nije nejasjajnije s čeljustima! | |
|  | | Deda Admin

Broj postova : 162 Join date : 04.02.2008
 | Naslov: Re: spaček-mehanika čet ruj 29, 2011 5:45 am | |
| Nema veze ploćice,moraju držat jednako taman da su do željeza.Prvo skini te ploćoce i stiskaj koćnicu da vidiš jel ti kojim slićaju štekaju klipovi u čeljustima,ako idu bez problema nutra van,onda nije dovoljno odzraćena,tj ta koja ne koči dovoljno ima zraka.Muka je odzraćit sistem jer su lajtunzi jako tanki i slab je protok ulja,pa zrak teško izlazi van,treba bit uporan. | |
|  | | vlado44

| Naslov: Re: spaček-mehanika čet ruj 13, 2012 5:59 am | |
| Pozdrav ekipi. Ma zanima me ako netko ima kontakt podatke od g. Davora Gabrića iz BG-a. Naletio sam jučer na jednu sliku spačeka (žutog) koji je restauriran 2005-2006. Neodoljivo podsjeća na moga kojega sam 2010 kupio od Marka. Čisto me zanima kratka povijest toga autića, ništa drugo... Stavio bih i sliku gore ali mi administrator mreže u firmi ne da "izlaz" pa ću probati sa linkom: http://www.citroenclub.hr/index_galerije.phpUnaprijed zahvaljujem na svim informacijama ! | |
|  | | bluesberry Admin

Broj postova : 424 Join date : 03.02.2008 Age : 44 Lokacija : ZG/DA
 | Naslov: Re: spaček-mehanika pon lis 01, 2012 7:54 pm | |
| hahaha krivi forum linkaš pa nema slike  pošaljem ti ja Davorov broj na mob | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: spaček-mehanika  | |
| |
|  | | | spaček-mehanika | |
|
Similar topics |  |
|
Similar topics |  |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|