| Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila Citroen Outlaws Forum |
|
| C3 dodatno jamstvo - koliko košta i što obuhvaća | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
mmirann
Broj postova : 9 Join date : 23.07.2008 Age : 43 Lokacija : Knin
| Naslov: C3 dodatno jamstvo - koliko košta i što obuhvaća uto stu 18, 2008 4:19 pm | |
| evo pošto sam prije par mjeseci kupio C3 a danas u onom auto prilogu u večernjem listu pročitao u obmanama što se tiče dodatnog jamstva, zanima me zna li netko nešto detaljnije o tome. pri kupnji auta prodavač mi je spomenuo da jamstvo od 2 godine mogu produžiti za još tri (naravno, uz doplatu) ali me to i nije pretjerano zanimalo jer to produženje jamstva mogu realizirati do isteka redovitog, dakle 2 godine. ali eto, sjetio sam se toga pa da pitam upućene | |
| | | Deda_ Admin
Broj postova : 838 Join date : 03.02.2008
| Naslov: Re: C3 dodatno jamstvo - koliko košta i što obuhvaća uto stu 18, 2008 4:30 pm | |
| Sve si napisao,nema drugaćije verzije! | |
| | | dudum
Broj postova : 44 Join date : 26.02.2008 Age : 47 Lokacija : Gornji grad, Siget, Sesvete (samo garaža)
| Naslov: Re: C3 dodatno jamstvo - koliko košta i što obuhvaća čet pro 04, 2008 1:12 am | |
| - mmirann je napisao/la:
- pri kupnji auta prodavač mi je spomenuo da jamstvo od 2 godine mogu produžiti za još tri (naravno, uz doplatu) ali me to i nije pretjerano zanimalo jer to produženje jamstva mogu realizirati do isteka redovitog, dakle 2 godine.
pokriva sve kao i osnovno jamstvo!.. u prva tri mjeseca od kupnje vozila imaš 10% popusta.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: C3 dodatno jamstvo - koliko košta i što obuhvaća | |
| |
| | | | C3 dodatno jamstvo - koliko košta i što obuhvaća | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|