|
| Potraga za novi servisom! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
mrfloyd
Broj postova : 23 Join date : 18.08.2008
| Naslov: Potraga za novi servisom! uto stu 25, 2008 3:22 pm | |
| U potrazi sam za novim servisom, nedobra iskustva sa CIB Commercom u Velikoj Mlaki i vidim da se u dobrom kontekstu spominje: CS ZAGREB
Adresa: Tratinska cesta 32, Zagreb
Telefoni: 01/ 3821 909
Da li još netko osim jednog člana koji ga je spominjao pozitvno!?
Hvala! | |
| | | BiXic Moderator
Broj postova : 699 Join date : 03.02.2008
| Naslov: Re: Potraga za novi servisom! uto stu 25, 2008 3:27 pm | |
| CS ZAGREB je jedan od starijih zagrebačkih C servisa, ali kao i svugdje drugdje sve ovisi na kakvog se majstora namjeriš... | |
| | | mrfloyd
Broj postova : 23 Join date : 18.08.2008
| Naslov: Re: Potraga za novi servisom! uto stu 25, 2008 10:58 pm | |
| a gle u CIBu svaki put potrefim na nekog balonju, svaka čast , ali nemaš ti stari iskustva nikakvog, po serv. knjižici se mjenja to i to i ćao. Za svako extra moje pitanje odgovor je "Spojit ćemo na računalo" | |
| | | dudum
Broj postova : 44 Join date : 26.02.2008 Age : 47 Lokacija : Gornji grad, Siget, Sesvete (samo garaža)
| Naslov: Re: Potraga za novi servisom! čet pro 04, 2008 1:14 am | |
| - mrfloyd je napisao/la:
- a gle u CIBu svaki put potrefim na nekog balonju, svaka čast , ali nemaš ti stari iskustva nikakvog, po serv. knjižici se mjenja to i to i ćao. Za svako extra moje pitanje odgovor je "Spojit ćemo na računalo"
Nažalost to i je tako.. Jer isti ti ili rade sa iskustvom ili traže odgovor od CH. . Nemali broj puta sam se uvjerio u kočnice od strane CH.. I onda servis nije dobar..Dečki mogu biti neljubazni nepažljivi.. ali večina njih u cib-u ima iskustva.. | |
| | | Cresho
Broj postova : 2 Join date : 02.02.2009
| Naslov: Re: Potraga za novi servisom! pon vel 02, 2009 3:07 pm | |
| - mrfloyd je napisao/la:
- U potrazi sam za novim servisom, nedobra iskustva sa CIB Commercom u Velikoj Mlaki i vidim da se u dobrom kontekstu spominje:
CS ZAGREB
Adresa: Tratinska cesta 32, Zagreb
Telefoni: 01/ 3821 909
Da li još netko osim jednog člana koji ga je spominjao pozitvno!?
Hvala! "Auto Peba" u Svetoj Nedjelji je stvarno pouzdan, a i to je koliko ja znam najveci distributer Citroena i HR. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Potraga za novi servisom! | |
| |
| | | | Potraga za novi servisom! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |