|
| kočnice - info pitanje, HITNO | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
antoniyx
Broj postova : 26 Join date : 11.12.2008
| Naslov: kočnice - info pitanje, HITNO pet sij 02, 2009 5:50 pm | |
| Zanima me od kojeg bi drugog citroena odgovarale disk kocnice i pakne na xantiu 1,6 iz 93. god. Znaci bilo koji drugi citroen XM, BX ili bilo sto drugo. To mi hitno triba jer ih triba minjati, a prvo bi tija pogledat neke polovnjace na auto otpadu (vlada novcana kriza). | |
| | | Lakii
Broj postova : 284 Join date : 23.02.2008 Age : 41 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: kočnice - info pitanje, HITNO sub sij 03, 2009 9:57 am | |
| Hm... Neznam sto ti previse reci, moj savjet je da malo stisnes i sto prije kupis nove! Ali posto je kriza...
Po katalogu bi ti trebali (nemas ABS jelda?): - prednji diskovi promjer 266 mm, debljina 20 (do 18) mm - zadnji diskovi promjer 224 mm, promjer 9 (do 7) mm Provjeri koje ti imas!
Promjeri diskova na BX-u i toj Xantiji su ti isti ali debljina diskova je razlicita (xantijini su deblji) a Xantia ima ventilirajuce diskova naprijed, rijetko koji BX to ima... Sa Xm-a bi ti mozda pasali zadnji diskovi, prednji su presiroki. Drugi auti? Neznam, mozda Pug. 405, 406?
Sretno s tim... | |
| | | antoniyx
Broj postova : 26 Join date : 11.12.2008
| Naslov: Re: kočnice - info pitanje, HITNO sub sij 03, 2009 9:16 pm | |
| - Lakii je napisao/la:
- Hm...
Neznam sto ti previse reci, moj savjet je da malo stisnes i sto prije kupis nove! Ali posto je kriza...
Po katalogu bi ti trebali (nemas ABS jelda?): - prednji diskovi promjer 266 mm, debljina 20 (do 18) mm - zadnji diskovi promjer 224 mm, promjer 9 (do 7) mm Provjeri koje ti imas!
Promjeri diskova na BX-u i toj Xantiji su ti isti ali debljina diskova je razlicita (xantijini su deblji) a Xantia ima ventilirajuce diskova naprijed, rijetko koji BX to ima... Sa Xm-a bi ti mozda pasali zadnji diskovi, prednji su presiroki. Drugi auti? Neznam, mozda Pug. 405, 406?
Sretno s tim... fala stari. istu stvar je reka i mehanicar. pa je caca stisa zube i kupija nove, nisu origigi, ali su novi (novo je novo)! | |
| | | Dalibor
Broj postova : 369 Join date : 25.02.2008
| Naslov: Re: kočnice - info pitanje, HITNO ned sij 04, 2009 1:56 pm | |
| 266/20 su dimenzije od prednjih diskova 16ventilskog ZX-a. pa eto, prema dimenzijama pašu, pa bi trebalo vidjeti...
zadnji od ZX sa diskovima (znači i 8 i 16ventilac) su 247mm znači premaleni.
vjerojatno i neki modeli xsare imaju 266/20mm | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: kočnice - info pitanje, HITNO | |
| |
| | | | kočnice - info pitanje, HITNO | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |