ExOduS
Broj postova : 55 Join date : 18.12.2008 Age : 34 Lokacija : Vukovar
| Naslov: C5 cudan zvuk tk tk tk tk tk tk tk sri vel 25, 2009 1:23 pm | |
| Moj otac vozi Citroen C5 iz 9mj 2002 mislim i zadnjih mjesec dana se cuje cudan zvuk na autu. Narucen je na servis u petak a da ja malo opisem problem pa mozda netko zna u cemu je problem.
Dok se vozi i recimo ubrzava cuje se tk tk tk tk i sto se brze vozi brze se cuje, zvuk je tup i dosta se cuje. No u voznji se nista ne osjeti a putno racunalo ne ispisuje nista.
Jel se netko mozda susreo sa slicnim problemom? | |
|
TE-EN
Broj postova : 15 Join date : 23.09.2009 Age : 51 Lokacija : Prilep-Makedonija
| Naslov: kvalitet goriva pet ruj 25, 2009 10:39 am | |
| - ExOduS je napisao/la:
- Moj otac vozi Citroen C5 iz 9mj 2002 mislim i zadnjih mjesec dana se cuje cudan zvuk na autu. Narucen je na servis u petak a da ja malo opisem problem pa mozda netko zna u cemu je problem.
Dok se vozi i recimo ubrzava cuje se tk tk tk tk i sto se brze vozi brze se cuje, zvuk je tup i dosta se cuje. No u voznji se nista ne osjeti a putno racunalo ne ispisuje nista.
Jel se netko mozda susreo sa slicnim problemom? Mozda je do oktanskog broja goriva,sipaj 98 oktanski bezolovan,nisi naveo dali je dizel ili benzinac,ako je dizel opet pojacaj oktanski broj goriva sa dodavanjem aditiva u rezervoar,ako se ne umiri motor onda je mehanicki problem | |
|
Lakii
Broj postova : 284 Join date : 23.02.2008 Age : 41 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: C5 cudan zvuk tk tk tk tk tk tk tk pet ruj 25, 2009 2:41 pm | |
| Udarci, metalno lupkanje ili zvuk iz motora? Mjenja se s brzinom auta ili brojem okretaja motora? | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: C5 cudan zvuk tk tk tk tk tk tk tk | |
| |
|