|
| Prijevoz Citroen BX GTi 16v // šlepanje - help | |
|
+7raindogs clouseau LHM Lakii Deda_ lega2cv ExOduS 11 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
sale16v
Broj postova : 67 Join date : 21.02.2008 Age : 38 Lokacija : Pula
| Naslov: Re: Prijevoz Citroen BX GTi 16v // šlepanje - help sri tra 22, 2009 6:58 pm | |
| jbg,ali onda se ne pisu i govore uokolo svasta kuzis , auto je ok samo jebiga treba volje i truda ai love naravno!!!:)sretno i tebi:) | |
| | | BiXic Moderator
Broj postova : 699 Join date : 03.02.2008
| Naslov: Re: Prijevoz Citroen BX GTi 16v // šlepanje - help ned tra 26, 2009 3:02 pm | |
| Ok, jel se ato još prodaje il šta? I kolika je na kraju cijena? | |
| | | ExOduS
Broj postova : 55 Join date : 18.12.2008 Age : 34 Lokacija : Vukovar
| Naslov: Re: Prijevoz Citroen BX GTi 16v // šlepanje - help pon tra 27, 2009 7:46 pm | |
| - sale16v je napisao/la:
- jbg,ali onda se ne pisu i govore uokolo svasta kuzis , auto je ok samo jebiga treba volje i truda ai love naravno!!!:)sretno i tebi:)
pisalo je i ''motor treba radit'' wtf? sto bi covjek prvo pomislio? i jos kad sam cuo da treba karter isto mjenjat, malo se poveze. Ja ne govorim svasta, samo ono sto sam procito i sazno | |
| | | sale16v
| Naslov: Re: Prijevoz Citroen BX GTi 16v // šlepanje - help čet svi 14, 2009 5:56 pm | |
| da auto je jos na prodaji 3000kn!!! a to sta ovaj biser drobi lako zato jer nije karter ili sta ja znam u kurcu neznam od kuda to njemu ali dobro djeca svasta pricaju ...uglavnom... koga stvarno zanima neka me nazove na 099/753-6635 i molim bez glupih filozofiranja motor treba napraviti tj. zamjeniti lezajeve na radilici i zadnji cijev od hidraulike od dovoda!!!jer sam vec koma od pacijenta koji samo drobe neke spike Molim lijepo samo ozbiljni kupci HVALA...... | |
| | | ExOduS
| Naslov: Re: Prijevoz Citroen BX GTi 16v // šlepanje - help ned svi 17, 2009 8:45 pm | |
| - sale16v je napisao/la:
- tj. zamjeniti lezajeve na radilici i zadnji cijev od hidraulike od dovoda!!!
a zasto to nisi rekao kad sam te pitao što se treba na autu radit? fino bi napravio 600km u jednom pravcu da se lijepo iznenadim da nista ne radi i da se svasta treba mjenjat. da ti ne kazem sta, sam si napisao na prokleti oglas, da se na motoru treba raditi. Tajis informacije, lazes i onda tu drobis da ja gluposti govorim, sve sto sam napisao si ti rekao zato ne s*ri. Nista od navedenog sto sad pises nisi rekao, a posebno kad sam ja rekao da bi upalio da ga probam, poceo si govorit da alternator ili sto vec ne radi, pa sam ja rekao da bi ja donio svoj pa si ti onda rekao da ipak mozda nije alternator itd. btw. jedna osoba te zvala i njoj si rekao da bi trebalo karter promjenit. Sve što si ti meni rekao jasam sve napisao. Gluposti si napricao. Sam si izdrobio gomilu gov*na. Dosta prepiranja, ne vodi ničemu. Mod, s'il vous plais zakljucajte temu. Ništa ne šlepam, posebno ne od njega. Tako da mi ova tema koju sam pokrenio vise i ne treba. | |
| | | Lakii
Broj postova : 284 Join date : 23.02.2008 Age : 41 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: Prijevoz Citroen BX GTi 16v // šlepanje - help pon svi 18, 2009 3:16 pm | |
| Decki, nisam mod, ali nemojte se tu svadati... Pametniji popusta, jelda? | |
| | | sale16v
| Naslov: Re: Prijevoz Citroen BX GTi 16v // šlepanje - help sri svi 20, 2009 8:48 am | |
| da imas pravo lakii,pametniji popusta ali sigurno ne on,nema veze bx otisao za 500eura i covjek ga vec upalio i radi!!!zamisli promjenio je samo letece i lezajeve i radi opet ko sat!!!jbg a nije ga kostalo puno,jbg trebala mi lova za faks.pa se oprostio s bx-om,jednog dana cu ga opet nabaviti:) | |
| | | ExOduS
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Prijevoz Citroen BX GTi 16v // šlepanje - help | |
| |
| | | | Prijevoz Citroen BX GTi 16v // šlepanje - help | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |