| | dobio sam na poklon GS-a | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
xm3.0v6
Broj postova : 13 Join date : 13.06.2008 Age : 39 Lokacija : ZADAR HRVATSKA
 | Naslov: dobio sam na poklon GS-a sub tra 11, 2009 7:48 pm | |
| | |
|  | | Deda_ Admin

Broj postova : 838 Join date : 03.02.2008
 | Naslov: Re: dobio sam na poklon GS-a sub tra 11, 2009 8:05 pm | |
| Treba ti nekih 3000€ da ga središ,pa ako si spreman na to i puno strpljenja ,može,ako ne bolje ga prodati,nego utrošiti puno vremena i novaca pa odustati. | |
|  | | HYpic Admin

Broj postova : 1516 Join date : 01.02.2008
 | Naslov: Re: dobio sam na poklon GS-a sub tra 11, 2009 8:21 pm | |
|  nek te deda ne obeshrabri s lovom sve ovisi koliko vlastitog truda uložiš u posao toliko i cijena obnovi pada... | |
|  | | Deda_ Admin

Broj postova : 838 Join date : 03.02.2008
 | Naslov: Re: dobio sam na poklon GS-a sub tra 11, 2009 8:26 pm | |
| Treba čovjek znati kaj ga čeka,kolko znam samo jedan GS je složen kako spada,svi ostali su odustali i stoje propadajući i dalje.Pitajte Zlatana kolko je potrošio love i kolko se dugo gnjavio dok je sve posložio i natražio se dijelova. | |
|  | | His master voice-Alan

Broj postova : 86 Join date : 02.02.2008
 | Naslov: Re: dobio sam na poklon GS-a ned tra 12, 2009 5:15 am | |
| Ak aš očeš GS-a kupi prek oglasnika ima par dobrih za 10000 Kn, ovo je grob u koji češ ulupati najmanje 3000 EUR, vrata ti nisu njegova neg od GA. Ja se osobno nebi upuštao u to. | |
|  | | tomica Moderator

Broj postova : 226 Join date : 03.02.2008 Lokacija : Zagreb
 | Naslov: Re: dobio sam na poklon GS-a ned tra 12, 2009 12:55 pm | |
| Buduci da ja trenuno obnavljam slican model GA, mogu ti potvrditi da su vrata od tog modela, a ne od GS-a (ili mozda samo kvake?. Takodjer i srednja konzola u kabini, a cini mi se i prednji zmigavci.
Ako auto nije kompletan, namucit ces se sa trazenjem dijelova, a ako ne radis sam limariju, spomenutih 3000 Eura ide i na vise od 4000. Najveci problem je naci dobrog lokalnog majstora, buduci da ti auto nije u voznom stanju.
Ako imas para, volje i vremena - navali. Ako ne, skini dijelove koji valjaju i oglasi ih tu na forumu ... | |
|  | | xm3.0v6
 | Naslov: Re: dobio sam na poklon GS-a ned tra 12, 2009 8:26 pm | |
| - tomica je napisao/la:
- Buduci da ja trenuno obnavljam slican model GA, mogu ti potvrditi da su vrata od tog modela, a ne od GS-a (ili mozda samo kvake?. Takodjer i srednja konzola u kabini, a cini mi se i prednji zmigavci.
Ako auto nije kompletan, namucit ces se sa trazenjem dijelova, a ako ne radis sam limariju, spomenutih 3000 Eura ide i na vise od 4000. Najveci problem je naci dobrog lokalnog majstora, buduci da ti auto nije u voznom stanju.
Ako imas para, volje i vremena - navali. Ako ne, skini dijelove koji valjaju i oglasi ih tu na forumu ... ovako motor radi ko sat...očito je problem sa pumpom hidraulike...auto je kompletan...vožen je prije 3g....pod je obnovljen i nigdi nije trul...novi auspuh...ako itko ima zaintersiran za dijelove nek mi slobodno pošalje PM jer nažalost nemam toliko novaca za totalnu obnovu... a i već imam jedan obnovljeni primjerak francuskog turbaka...[url="http://img181.imageshack.us/my.php?image=picture029ga4.jpg"]  [/url]  | |
|  | | slokas4

Broj postova : 171 Join date : 13.02.2008 Age : 46 Lokacija : šibenik
 | Naslov: Re: dobio sam na poklon GS-a pon tra 13, 2009 9:11 pm | |
| - tomica je napisao/la:
- Buduci da ja trenuno obnavljam slican model GA, mogu ti potvrditi da su vrata od tog modela, a ne od GS-a (ili mozda samo kvake?. Takodjer i srednja konzola u kabini, a cini mi se i prednji zmigavci.
Ako imas para, volje i vremena - navali. Ako ne, skini dijelove koji valjaju i oglasi ih tu na forumu ... Iz aviona se vidi da su vrata od GA,meni bi možda bio zanimljiv ovaj zeleni interijer na vratima ako je u dobrom stanju. Jel to u Zadru? | |
|  | | xm3.0v6
 | Naslov: Re: dobio sam na poklon GS-a čet tra 16, 2009 3:26 pm | |
| - slokas4 je napisao/la:
- tomica je napisao/la:
Ako imas para, volje i vremena - navali. Ako ne, skini dijelove koji valjaju i oglasi ih tu na forumu ... Iz aviona se vidi da su vrata od GA,meni bi možda bio zanimljiv ovaj zeleni interijer na vratima ako je u dobrom stanju. Jel to u Zadru? je u Zadru je....u vratima je ko novo dok je na sidalima poparano(inaće sidala su u odličnom stanju izuzmemo li navlake) | |
|  | | xm3.0v6
 | Naslov: Re: dobio sam na poklon GS-a uto tra 21, 2009 4:06 pm | |
| | |
|  | | xm3.0v6
 | Naslov: Re: dobio sam na poklon GS-a ned ruj 27, 2009 7:32 pm | |
| | |
|  | | lega2cv

Broj postova : 471 Join date : 04.02.2008 Age : 53 Lokacija : osijek
 | Naslov: Re: dobio sam na poklon GS-a pon ruj 28, 2009 7:46 pm | |
| bi li prodao trokrake radkape? | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: dobio sam na poklon GS-a  | |
| |
|  | | | dobio sam na poklon GS-a | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |