|
| korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima | |
|
+3clouseau charliee hrvoje_marin 7 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
hrvoje_marin
Broj postova : 27 Join date : 13.10.2009
| Naslov: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima uto lis 13, 2009 9:59 pm | |
| Korodiraju aluminijski okviri vrata, Posljedica se vidi u nabubrenoj gumi skoro na svakom primjerku vrste. U EU to mijenjaju bez problema, kod nas ja 3 mjeseca pokušavam već ali nula. Glavna fora što na prijemu servisa nikad nisu čuli za to, a u limariji se redom smiju i kažu "to vam moraju promijeniti". oko 500EUR je popravak vani tj. zamjena okvira... Ovako je počelo kod mog. http://www.imagesforme.com/out.php/i606501_corrosion.jpg Što vi velite na takvo ponašanje Citroena u Hrvatskoj? i na 607 je bilo tako. Hvala, Hrvoje | |
| | | charliee
Broj postova : 539 Join date : 01.02.2008
| Naslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima sri lis 14, 2009 10:33 am | |
| VIVA LA FRANCE | |
| | | hrvoje_marin
| Naslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima sri lis 14, 2009 4:13 pm | |
| - charliee je napisao/la:
- VIVA LA FRANCE
Nije mi moguće biti tako isključiv, usput rečeno budalom me u ovom slučaju rade neki Hrvati. Kad ti ekipa na prijemu servisa vidi to i kaže prvi put vidim ovako sam javascript:emoticonp(' ') Ne loš tip iz CIB-a na primjedbu da C3 grije i ljeti i da mu nedostaje izolacija ide odgovor to je normalno, ja na svom FIAT-u mijenjam brtvu glave svakih 70tkm. opet javascript:emoticonp(' '). javascript:emoticonp(' ') Hrvoje | |
| | | hrvoje_marin
| Naslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima čet lis 15, 2009 3:49 pm | |
| | |
| | | hrvoje_marin
| Naslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima sub lis 24, 2009 6:27 pm | |
| Sve je počelo (s prijavom problema) u Automehanici 23.07. Evo 23.10 je pregledom na zahtjev Citroena Hrvatska utvrđena korozija na svim vratima.
E sad još da se obavi zamjena, možda ove godine.
malo offtopic
Vidim na boci piše CH pomislim na Citroen Hrvatska, pozli mi, ali CH u ovom slučaju je Chardonnay, a to je mnogo bolje.
lp,
Hrvoje | |
| | | clouseau
Broj postova : 288 Join date : 03.02.2008 Age : 61 Lokacija : Magna villa Vereucha
| Naslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima sub lis 24, 2009 10:09 pm | |
| Do ovih postova nisam imao pojma da se radi o koroziji ispod gume! Vidio sam još prije godinu dvije da na zadnjim vratima imam neke kvrge pod gumama i pitao se koji je to vrag (radi se o C4). Na moju štetu nemam se živaca borit s ekipom, nek budu kvrge samo da se jako ne namnože jer sad ih ima malo | |
| | | hrvoje_marin
| Naslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima ned lis 25, 2009 9:05 pm | |
| - clouseau je napisao/la:
- Do ovih postova nisam imao pojma da se radi o koroziji ispod gume! Vidio sam još prije godinu dvije da na zadnjim vratima imam neke kvrge pod gumama i pitao se koji je to vrag (radi se o C4). Na moju štetu nemam se živaca borit s ekipom, nek budu kvrge samo da se jako ne namnože jer sad ih ima malo
Ja mislio samo C5, no pogledam kolegin C4 i ups, isto kvrge. Nisam si mogao to staviti u glavu, zar i C4? Kako ide vrijeme bude ih više, ali kad budeš prodavao C4 a neko te pita što je to? 500€ je popravak, pa ti onda smanji cijenu toliko. Zato se mora popraviti. lp, Hrvoje | |
| | | lega2cv
Broj postova : 471 Join date : 04.02.2008 Age : 54 Lokacija : osijek
| Naslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima pon lis 26, 2009 8:24 am | |
| - charliee je napisao/la:
- VIVA LA FRANCE
VIVA VIVA...e zato ja (između ostalog) vozim CITROEN... | |
| | | Dalibor
Broj postova : 369 Join date : 25.02.2008
| Naslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima pon lis 26, 2009 9:21 am | |
| A ja citro vozim jer u zavoju ima naginjanje koje je podjednako spreda i straga, udobna sjedala i ovjes, i super materijal između stakla i donjeg djela sjedala (gdje lakat držim) | |
| | | hrvoje_marin
| Naslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima pon lis 26, 2009 11:56 am | |
| - Dalibor je napisao/la:
- A ja citro vozim jer u zavoju ima naginjanje koje je podjednako spreda i straga, udobna sjedala i ovjes, i super materijal između stakla i donjeg djela sjedala (gdje lakat držim)
ZX/Xsara su u tom pogledu za mene najbolje što na oprugama je. Nisu tvrdi, ali se ne naginju itd.... Octavia zadnja stara 8 mjeseci, tvrda, a pliva na cesti kao da nema amortizera. lp, Hrvoje | |
| | | Dalibor
Broj postova : 369 Join date : 25.02.2008
| Naslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima pon lis 26, 2009 2:27 pm | |
| a tek nova fabia... Ona tvrda sjedala... Hemeroid iskoči samo kad se sjetim... volio visu provozat. To mi djeluje zanimljiv auto. Nema zakretanje str. točkova, ali je kratka i sa dugim osovinskim razmakom, straga sa neovisnim ovj. Sline mi već cure | |
| | | hrvoje_marin
| Naslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima uto lis 27, 2009 11:18 am | |
| Vratimo se na koroziju. C5 okviri prozora.
Automehenika utvrdila pregledom da je riječ o koroziji, poslala u Citroen Hrvatska slike i pozvala da dođu pogledat ako hoće itd.
Citroen Hrvatska, Tomislav Vrinjanin kaže: "Nije korozija".
eto....
je nije je nije....
Što su bile konjokradice u prošlosti sad je ?
lp,
Hrvoje | |
| | | Deda_ Admin
Broj postova : 838 Join date : 03.02.2008
| Naslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima uto lis 27, 2009 11:30 am | |
| Taj Tomislav se razme u aute ko Marica u onu stvar...............nije da nekog vrijeđem ili podcjenjujem,ali kakve on ima veze s autima,osim kaj je naućil pisati carinske deklaracuje za aute i dijelove. | |
| | | hrvoje_marin
| Naslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima uto lis 27, 2009 12:01 pm | |
| - Deda_ je napisao/la:
- Taj Tomislav se razme u aute ko Marica u onu stvar...............nije da nekog vrijeđem ili podcjenjujem,ali kakve on ima veze s autima,osim kaj je naućil pisati carinske deklaracuje za aute i dijelove.
To čak nije stvar poznavanja autombila, zato ima Automehaniku, no on pozna druge stvari, Automehanika kaže korozija, a Tomislav Vrinjanin kaže nije, e to je znanje!. Postprodaja Citroen Hrvatska na čelu s Brkljačićem, to je razlog za Citroen! lp, Hrvoje | |
| | | izunec
Broj postova : 46 Join date : 02.02.2008 Age : 44 Lokacija : Zagreb, Croatia
| Naslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima sri lis 28, 2009 9:17 pm | |
| Nije Citroen, no na mojoj 307-ici, 2004 ista stvar ... gume se pocele napuhivati ... ocito problem PSA grupacije ... | |
| | | hrvoje_marin
| Naslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima čet lis 29, 2009 6:32 am | |
| - izunec je napisao/la:
- Nije Citroen, no na mojoj 307-ici, 2004 ista stvar ... gume se pocele napuhivati ... ocito problem PSA grupacije ...
Upravo tako, i 607 je imao iste probleme. Kako je moguće da tvrtka takve veličine radi takve greške? lp, Hrvoje | |
| | | hrvoje_marin
| Naslov: Rješeno! sri pro 02, 2009 1:49 pm | |
| Promjenjena sva 4 okvira.
lp,
Hrvoje | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima | |
| |
| | | | korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |