Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila

Citroen Outlaws Forum

Početna stranicaPočetna stranica  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  Login  

korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima

Go down 
+3
clouseau
charliee
hrvoje_marin
7 posters
Autor/icaPoruka
hrvoje_marin

Broj postova : 27

korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Empty
PostajNaslov: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima   korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Emptyuto lis 13, 2009 9:59 pm

Korodiraju aluminijski okviri vrata,

Posljedica se vidi u nabubrenoj gumi skoro na svakom primjerku vrste.

U EU to mijenjaju bez problema, kod nas ja 3 mjeseca pokušavam već ali

nula. Glavna fora što na prijemu servisa nikad nisu čuli za to, a u

limariji se redom smiju i kažu "to vam moraju promijeniti".

oko 500EUR je popravak vani tj. zamjena okvira...

Ovako je počelo kod mog.

http://www.imagesforme.com/out.php/i606501_corrosion.jpg

Što vi velite na takvo ponašanje Citroena u Hrvatskoj?

i na 607 je bilo tako.

Hvala,

Hrvoje
[Vrh] Go down
charliee

charliee

Broj postova : 539

PostajNaslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima   korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Emptysri lis 14, 2009 10:33 am

VIVA LA FRANCE

blablabla
[Vrh] Go down
hrvoje_marin

PostajNaslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima   korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Emptysri lis 14, 2009 4:13 pm

charliee je napisao/la:
VIVA LA FRANCE

Nije mi moguće biti tako isključiv, usput rečeno budalom me u ovom slučaju rade neki Hrvati.

Kad ti ekipa na prijemu servisa vidi to i kaže prvi put vidim ovako sam javascript:emoticonp('rendeer')

Ne loš tip iz CIB-a na primjedbu da C3 grije i ljeti i da mu nedostaje izolacija ide odgovor to je normalno, ja na svom FIAT-u mijenjam brtvu glave svakih 70tkm. opet javascript:emoticonp('rendeer').

javascript:emoticonp('rendeer')

Hrvoje
[Vrh] Go down
hrvoje_marin

PostajNaslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima   korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Emptyčet lis 15, 2009 3:49 pm

[Vrh] Go down
hrvoje_marin

PostajNaslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima   korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Emptysub lis 24, 2009 6:27 pm

Sve je počelo (s prijavom problema) u Automehanici 23.07. Evo 23.10 je pregledom na zahtjev Citroena Hrvatska utvrđena korozija na svim vratima.

E sad još da se obavi zamjena, možda ove godine.

malo offtopic

Vidim na boci piše CH pomislim na Citroen Hrvatska, pozli mi, ali CH u ovom slučaju je Chardonnay, a to je mnogo bolje.

lp,

Hrvoje
[Vrh] Go down
clouseau

clouseau

Broj postova : 288

PostajNaslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima   korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Emptysub lis 24, 2009 10:09 pm

Do ovih postova nisam imao pojma da se radi o koroziji ispod gume! Vidio sam još prije godinu dvije da na zadnjim vratima imam neke kvrge pod gumama i pitao se koji je to vrag (radi se o C4). Na moju štetu nemam se živaca borit s ekipom, nek budu kvrge samo da se jako ne namnože jer sad ih ima malo
[Vrh] Go down
hrvoje_marin

PostajNaslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima   korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Emptyned lis 25, 2009 9:05 pm

clouseau je napisao/la:
Do ovih postova nisam imao pojma da se radi o koroziji ispod gume! Vidio sam još prije godinu dvije da na zadnjim vratima imam neke kvrge pod gumama i pitao se koji je to vrag (radi se o C4). Na moju štetu nemam se živaca borit s ekipom, nek budu kvrge samo da se jako ne namnože jer sad ih ima malo

Ja mislio samo C5, no pogledam kolegin C4 i ups, isto kvrge. Nisam si mogao to staviti u glavu, zar i C4?

Kako ide vrijeme bude ih više, ali kad budeš prodavao C4 a neko te pita što je to? 500€ je popravak, pa ti onda smanji cijenu toliko.

Zato se mora popraviti.

lp,

Hrvoje
[Vrh] Go down
lega2cv

lega2cv

Broj postova : 471

PostajNaslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima   korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Emptypon lis 26, 2009 8:24 am

charliee je napisao/la:
VIVA LA FRANCE

blablabla

VIVA VIVA...e zato ja (između ostalog) vozim CITROEN...
[Vrh] Go down
http://citroensos.16.forumer.com
Dalibor

Dalibor

Broj postova : 369

PostajNaslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima   korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Emptypon lis 26, 2009 9:21 am

A ja citro vozim jer u zavoju ima naginjanje koje je podjednako spreda i straga, udobna sjedala i ovjes, i super materijal između stakla i donjeg djela sjedala (gdje lakat držim) lol!
[Vrh] Go down
hrvoje_marin

PostajNaslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima   korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Emptypon lis 26, 2009 11:56 am

Dalibor je napisao/la:
A ja citro vozim jer u zavoju ima naginjanje koje je podjednako spreda i straga, udobna sjedala i ovjes, i super materijal između stakla i donjeg djela sjedala (gdje lakat držim) lol!

ZX/Xsara su u tom pogledu za mene najbolje što na oprugama je. Nisu tvrdi, ali se ne naginju itd.... Octavia zadnja stara 8 mjeseci, tvrda, a pliva na cesti kao da nema amortizera.

lp,

Hrvoje
[Vrh] Go down
Dalibor

Dalibor

Broj postova : 369

PostajNaslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima   korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Emptypon lis 26, 2009 2:27 pm

a tek nova fabia... Ona tvrda sjedala... Hemeroid iskoči samo kad se sjetim...

volio visu provozat. To mi djeluje zanimljiv auto. Nema zakretanje str. točkova, ali je kratka i sa dugim osovinskim razmakom, straga sa neovisnim ovj.
Sline mi već cure lol!
[Vrh] Go down
hrvoje_marin

PostajNaslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima   korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Emptyuto lis 27, 2009 11:18 am

Vratimo se na koroziju. C5 okviri prozora.

Automehenika utvrdila pregledom da je riječ o koroziji, poslala u Citroen Hrvatska slike i pozvala da dođu pogledat ako hoće itd.

Citroen Hrvatska, Tomislav Vrinjanin kaže: "Nije korozija".

eto....

je nije je nije....

Što su bile konjokradice u prošlosti sad je ?

lp,

Hrvoje
[Vrh] Go down
Deda_
Admin
Deda_

Broj postova : 838

PostajNaslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima   korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Emptyuto lis 27, 2009 11:30 am

Taj Tomislav se razme u aute ko Marica u onu stvar...............nije da nekog vrijeđem ili podcjenjujem,ali kakve on ima veze s autima,osim kaj je naućil pisati carinske deklaracuje za aute i dijelove.
[Vrh] Go down
hrvoje_marin

PostajNaslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima   korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Emptyuto lis 27, 2009 12:01 pm

Deda_ je napisao/la:
Taj Tomislav se razme u aute ko Marica u onu stvar...............nije da nekog vrijeđem ili podcjenjujem,ali kakve on ima veze s autima,osim kaj je naućil pisati carinske deklaracuje za aute i dijelove.

To čak nije stvar poznavanja autombila, zato ima Automehaniku, no on pozna druge stvari, Automehanika kaže korozija, a Tomislav Vrinjanin kaže nije, e to je znanje!.

Postprodaja Citroen Hrvatska na čelu s Brkljačićem, to je razlog za Citroen!

lp,

Hrvoje
[Vrh] Go down
izunec

izunec

Broj postova : 46

PostajNaslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima   korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Emptysri lis 28, 2009 9:17 pm

Nije Citroen, no na mojoj 307-ici, 2004 ista stvar ... gume se pocele napuhivati ... ocito problem PSA grupacije ...
[Vrh] Go down
http://www.tosh-informatika.hr
hrvoje_marin

PostajNaslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima   korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Emptyčet lis 29, 2009 6:32 am

izunec je napisao/la:
Nije Citroen, no na mojoj 307-ici, 2004 ista stvar ... gume se pocele napuhivati ... ocito problem PSA grupacije ...

Upravo tako, i 607 je imao iste probleme. Kako je moguće da tvrtka takve veličine radi takve greške?

lp,

Hrvoje
[Vrh] Go down
hrvoje_marin

PostajNaslov: Rješeno!   korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Emptysri pro 02, 2009 1:49 pm

Promjenjena sva 4 okvira.

lp,

Hrvoje
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima   korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima Empty

[Vrh] Go down

korozija na C5, okviri stakla na ssvim vratima
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.