| Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila Citroen Outlaws Forum |
|
| Slupani auto - popraviti, prodati ili...? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
AureliusMaticus
Broj postova : 1 Join date : 28.12.2009
| Naslov: Slupani auto - popraviti, prodati ili...? pon pro 28, 2009 4:43 pm | |
| Nedavno sam, zbog poledice, odsklizao s ceste i razbio svoj Citroen C3. Procjenitelji osiguravajućeg društva (kasko) su bili bez moje nazočnosti. Službeno još ništa nisam dobio od osiguravajućeg društva ali su mi u telefonskom razgovoru rekli da će biti "totalka" i da s autom mogu raditi što želim. Sad mene zanima što da napravim. Možete li mi nekoga predložiti/savjetovati tko bi mogao auto pregledati i procijeniti da li mi se isplati nabaviti dijelove i dati auto popraviti (gdje?) ili da prodam u dijelove (tko? gdje?)...Znate li nekoga tko može Citroen C3 procijeniti i potom eventualno kvalitetno i pošteno popraviti? Na području Zagreba ili Dugog Sela.
Hvala na svim sugestijama unaprijed. | |
| | | HYpic Admin
Broj postova : 1516 Join date : 01.02.2008
| Naslov: Re: Slupani auto - popraviti, prodati ili...? pon pro 28, 2009 8:59 pm | |
| tema je premještena na prikladnije mjesto...
iako smo forum za stare pile vjerojatno bu netko od dečkiju s novima imao neki savjet... | |
| | | Lakii
Broj postova : 284 Join date : 23.02.2008 Age : 41 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: Slupani auto - popraviti, prodati ili...? sri pro 30, 2009 6:56 pm | |
| Barem kakvu sliku stavi! I odmah cemo poceti s procjenom! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Slupani auto - popraviti, prodati ili...? | |
| |
| | | | Slupani auto - popraviti, prodati ili...? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|