| | Vicevi za poboljsanje dana | |
|
+21Zauvijek Citroen!!! clouseau amika Kidon DaffyDuck medeni nerujuveljudi HYpic egon Dr. Milanče Čunjić lega2cv specijalista bora2cv idvisek charliee raindogs spackarica BiXic turBina SAHARA 4X4 3:40 yavanna 25 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
lega2cv

Broj postova : 471 Join date : 04.02.2008 Age : 53 Lokacija : osijek
 | Naslov: Re: Vicevi za poboljsanje dana čet pro 03, 2009 9:34 pm | |
| Takvi smo mi dečki....
Prijateljstvo među ženama:
Jednu noć supruga nije došla kući i suprug ju je upitao gdje je spavala a ona mu odgovori da je spavala kod jedne svoje prijateljice.
Suprug je nazvao deset njezinih najboljih prijateljica ali nitko od njih to nije potvrdio....
Prijateljstvo među muškarcima:
Jednu noć suprug nije dosao kući i supruga ga je upitala gdje je spavao a on joj odgovori da je spavao kod jednog prijatelja.
Supruga je nazvala deset njegovih najboljih prijatelja, 8-ero njih je potvrdilo da je spavao kod njih a 2 da je još uvijek tamo. | |
|  | | lega2cv

| Naslov: Re: Vicevi za poboljsanje dana sub pro 19, 2009 12:56 pm | |
| | |
|  | | lega2cv

| Naslov: Re: Vicevi za poboljsanje dana sri sij 20, 2010 4:13 pm | |
| Šta kaže muškarac (u odnosu na nacionalne, vjerske, političke i mentalne preference) svojoj ženi, kada mu ona sa koferom u ruci objasni da ga ostavlja zbog drugog:
Ateist: Ne vjerujem. Budist: Samo da si ti sretna... Katolik: Ja sam kriv. Jevrejin: Vratiću ti! Pravoslavac: Samo da je naš! Agnostik: Zašto nemaš obojicu? Musliman: Jedna manje više.. Melanholik: Ubiću se Kolerik: Ubiću te Apatičar: Dobro... Pesimist: Znao sam... Optimista: Uzmi ključ - za svaki slučaj Realista: To je moj kofer Naivac: Kad se vraćaš? Racionalist: Nemaš argumenata Skeptik: Jesi li sigurna? Romantik: Ali ja te volim! Filozof: Zašto baš danas? Advokat: To će te mnogo koštati Bankar: To će me mnogo koštati Japi: Kolika mu je plaća? Liberal: Konačno slobodan! Komunist: Dužan sam da te dijelim Zelen: Idi biciklom Klerikalac: Griješila si... Socialdemokrat: Poštujem tvoju odluku Slovenac: Samo da nije Hrvat! Hrvat: Samo da nije Slovenac! Albanac: Samo da nije Srbin! Srbin: Marš u pičku materinu! | |
|  | | lega2cv

| Naslov: Re: Vicevi za poboljsanje dana uto vel 02, 2010 4:17 pm | |
| > Milan Bandić odgovara na deset najvećih neodgovorenih pitanja ljudskog > roda > > > Kako je svemir počeo? > > Ja nisam znanstvenik, ja sam radnik. Meni je rad na prvome mjestu. Ako > ne vjerujete meni, pitajte Zagrepčane i pogledajte što je napravljeno > u Zagrebu zadnjih deset godina. > > > Jel putovanje kroz vrijeme moguće? > > Apsolutno. Zašto ne? Sve je moguće. Ako imaš volje i ako želiš raditi. > Ja sam uvijek govorio da je rad najbitniji. A Milan Bandić je uvijek > bio veliki radnik. Ja vam ne stajem. Radim šesnaest sati dnevno, > spavam četiri i svako jutro pretrčim deset kilometara. Da nisam uvijek > bio takav, da nisam tako odgojen ne bi Zagreb postao ono što je postao > u zadnjih deset godina od kada mu stojim na čelu. > > > Koji je smisao života? Zašto smo ovdje? > > Ja sam ovdje zbog ovog naroda, zbog naroda sam se i kandidirao za > predsjednika države. Ja sam to već mnogo puta rekao. Mnogi ljudi u > ovoj zemlji su proteklih godina izgubil životni smisao, izgubili nadu. > Upravo radi tih ljudi sam se i kandidirao. > > > Jesmo li potekli od majmuna? > > Ja volim sve životinje. Kao što jednako volim i sve ljude. Tako me > mater odgajala i fratar naučio dok sam još bio mali. > > > Mogu li kompjuteri imati svijest? > > Kompjuteri? Ja se služim kompjuterom zadnjih petnaest godina, kada ih > još nitko nije ni imao. I sam uređujem moju web stranicu kojom sam kao > gradonačelink Zagreba građanima stajao na raspolaganju zadnjih deset > godina i odgovarao na sva njihova pitanja. > > > Što je smrt i zašto je se bojimo? > > Milan Bandić se ne boji ničega. > > > Jesmo li sami u svemiru? > > Svemir je stvorio Bog kao što je stvorio i čovjeka i kao što je > stvorio cijeli svijet. Ja svako ustajem u pola šest i prije nego > pretrčim deset kilometara izmolim se dragom Bogu koji me vodi i uči da > budem pravedan i pošten. Uostalom, tako me je i mati odgojila. > > > Jesu li moralne vrijednosti relativne ili apsolutne? > > Meni je moral najvažnije čovjekova osobina. Tome nas uči biblija, meni > je inače bibliju poklonio moj fratar kada sam još bio dijete. I > pročitao sam je u jedan dan. I da nisam naučio te stvari iz biblije ne > bi napravio sve što sam napravio U Zagrebu zadnjih deset godina. > > > Kako da razlikujemo dobro od zla? > > Meni su najveće vrijednosti bogoljublje, domoljublje i čovjekoljublje. > Ja vam i sada nosim križ oko vrata, ovdje ispod košulje. > > > Trebaju li bogati pomoći siromašnima? > > Ja nisam bogat čovjek. Ali pitajte stanovnike Kozarjeg Boka koji prije > nisu imali ni kanalizaciju ni vodu, a uostalom pitajte i bilo kojeg > stanovnika Zagreba o napretku grada zadnjih deset godina od kada mu > stojim na čelu. | |
|  | | Deda_ Admin

Broj postova : 838 Join date : 03.02.2008
 | Naslov: Re: Vicevi za poboljsanje dana uto vel 02, 2010 6:15 pm | |
| Nek se onda vrati tom svom fratru,kad ga je tako dobro" naućio". | |
|  | | charliee

Broj postova : 539 Join date : 01.02.2008
 | Naslov: Re: Vicevi za poboljsanje dana sri vel 03, 2010 8:16 am | |
| | |
|  | | lega2cv

| Naslov: Re: Vicevi za poboljsanje dana pet vel 05, 2010 9:13 am | |
| Priča djed unucima kako je bilo u ratu. " ... i tako ja stojim na straži, kad naiđoše četiri Nijemca. Djeco ja sam se usrao. " "Zašto si se usrao, pa to su samo četiri Nijemca. " " Sad sam se usrao, a tad sam pobjeg'o. " | |
|  | | clouseau

Broj postova : 288 Join date : 03.02.2008 Age : 60 Lokacija : Magna villa Vereucha
 | Naslov: Re: Vicevi za poboljsanje dana sri stu 10, 2010 8:27 am | |
| Chuck Norris vs. Isus Krenuli Isus, Papa i Chuck Norris da prehodaju rijeku. Prvi ide Isus i prehoda on rijeku, drugi ide Chuck Norris i prehoda, treći ide Papa i upade u rijeku. Krene Papa drugi put, pomoli se i upade. Sad kaže isus Chuck Norrisu: - Hoćemo li ga još zezati ili ćemo mu reci gdje su daske? Kaže njemu Chuck: - Koje daske? | |
|  | | blue_one
Broj postova : 20 Join date : 18.04.2008
 | Naslov: BABY DIJETA sri stu 10, 2010 6:26 pm | |
| BABY DIJETA
Nije skupa, nudi raznovrsnu i kvalitetnu hranu.
Vjerojatno ste primijetili da je većina dvogodišnjaka fit. Nakon šalice crne kave i mrkve, sinulo mi je da je to možda zbog njihove prehrane. Zato sam zapisao točno što jedu dvogodišnjaci i došao do fantastične nove dijete s kojom ćete garantirano steći top formu.
Sretno!!!
PRVI DAN
DORUČAK: Omlet od jednog jaja. Kriška tosta s marmeladom. Prstima pojedite dva zalogaja omleta, ostatak bacite na pod. Pojedite jedan zalogaj tosta, zatim razmažite marmeladu po licu i odjeći.
RUČAK: Četiri bojice (bilo koje boje), šaka čipsa i čaša mlijeka. Potegnite tri gutljaja, a ostatak prolijte.
MEĐUOBROK: Štapić, dva novčića od 50 lipa i jedan od 1kn, četiri gutljaja ustajalog piva.
VEČERA: Ispržite tost i bacite ga na kuhinjski pod.
DRUGI DAN
DORUČAK: Pokupite jučerašnji tost sa kuhinjskog poda i pojedite ga. Popijte pola bočice ekstrakta vanilije ili pojedite paketić biljne boje.
RUČAK: Pola "pulsirajuće ružičastog" ruža za usne i jedna cigareta (mora se pojesti, ne popušiti). Jedna kockica leda po želji.
MEĐUOBROK: Ližite lizalicu dok ne postane jako ljepljiva. Iziđite iz kuće i bacite ju u prašinu. Uzmite natrag i ližite dok ponovno ne bude sasvim čista. Zatim je unesite u kuću i bacite na tepih.
VEČERA: Kamenčić ili sirovi grah, koji ste čuvali u lijevoj nosnici. Prelijte pire krumpir ledenim čajem. Jedite vilicom.
TREĆI DAN
DORUČAK: Dvije palačinke sa mnogo preljeva. Jedite prstima, koje stalno brišete o kosu. Čaša mlijeka. popijte pola, zatim čašu napunite palačinkama. Nakon doručka, pokupite jučerašnju lizalicu s tepiha, poližite dlačice i pospremite ju pod jastuk najskupljeg naslonjača.
RUČAK: Tri šibice, kikiriki maslac i kruh s marmeladom. Između zalogaja pljujte na pod. Razlijte čašu mlijeka po stolu i posrčite ga.
VEČERA: Časa sladoleda, šaka čipsa, nešto vina i kave.
POSLJEDNJI DAN
DORUČAK: Četvrt tube paste za zube (bilo koji okus), komadić sapuna, 1 maslina. Prelijte čašu pahuljica čašom mlijeka i dodajte pola šalice šećera. Kad pahuljice omekšaju, popijte mlijeko, a pahuljicama nahranite psa.
RUČAK: Pojedite mrvice s kuhinjskog poda i tepiha u trpezariji. Pronađite onu lizalicu ispod jastuka naslonjača i dovršite ju.
VEČERA: Nekoliko špageta i čaša čokoladnog mlijeka. Ostavite mesnu okruglicu na tanjuru. Za desert - maskara. | |
|  | | Sponsored content
 | Naslov: Re: Vicevi za poboljsanje dana  | |
| |
|  | | | Vicevi za poboljsanje dana | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |