| Citroën Xsara Picasso - što mislite? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Sir Percival
Broj postova : 11 Join date : 18.04.2008 Age : 44 Lokacija : Osijek
| Naslov: Citroën Xsara Picasso - što mislite? pet tra 18, 2008 9:34 am | |
| Daklen!
Uskoro postajem ponosni vlasnik jedne Xsare Picasso. Model je sa full opremom (to uključuje tempomat i zadnje parkirne senzore), a mašina je benzinska 1.6 16V 80kw/110ks. Tražim savjete svih dobronamjernih duša koje imaju iskustva s ovim autom. Koja su vaša razmišljanja o njemu? SVE ME ZANIMA! Smatram da Picasso ispunjava moje glavne zahtjeve. To su kvaliteta, udobnost i da je privlačan oku. Poželjni su savjeti forumaša koje imaju bilo kakvo iskustvo s ovim modelom. | |
|
| |
DaffyDuck Admin
Broj postova : 1603 Join date : 01.02.2008 Age : 41 Lokacija : Zg - Zp
| Naslov: Re: Citroën Xsara Picasso - što mislite? pet tra 18, 2008 10:03 am | |
| Evo, otvorio sam novu garažu i prebacio temu u nju | |
|
| |
Sir Percival
| Naslov: Re: Citroën Xsara Picasso - što mislite? pet tra 18, 2008 10:06 am | |
| Hvala Duffy. Još sam nov pa dok se snađem... :face: | |
|
| |
Deda_ Admin
Broj postova : 838 Join date : 03.02.2008
| Naslov: Re: Citroën Xsara Picasso - što mislite? pet tra 18, 2008 10:10 am | |
| Bez brige xsara picasso je najbolji Citroenov auto, kao i Berlingo, Svi koji ih imaju jako su zadovoljni njima. Po posjetu servisu zbog kvarova su najređi.Dakle samo naprijed i puno zadovoljstva u vožnji. | |
|
| |
Sir Percival
| Naslov: Re: Citroën Xsara Picasso - što mislite? pet tra 18, 2008 10:17 am | |
| Hvala Deda. Pitam zato što na poslu imam frenda koji se zgraža na moju odluku. On tvrdi (ne vozi citroën) da im se često kvari elektronika, da troši ko' lud, a ima i nešto protiv limarije. Da budem iskren meni je auto fantastičan. Za mene najlijepši jednovolumen a i jako je udoban. Čim sam u salonu sjeo u njega želio sam ga na parkingu. :face: | |
|
| |
DaffyDuck Admin
Broj postova : 1603 Join date : 01.02.2008 Age : 41 Lokacija : Zg - Zp
| Naslov: Re: Citroën Xsara Picasso - što mislite? pet tra 18, 2008 10:21 am | |
| Ma ovo za limariju je debilana.... Citroen je imao problema u sedamdesetima valjda, a odonda (od CX-a S2) je ili bolji ili u najmanju ruku isti kao i ostali automobili - sve su to cinčane karoserije i nema šanse da prohrđa - osim ako nije loše složen nakon sudara... Samo se treba sjetiti opela iz devedesetih... Mislim, to su auti s lošom zaštitom i limarijom... A ne Citroen. A auto je fantastičan! Hehe, plus dedine su informacije insajderske, tak da mora da stoji | |
|
| |
Sir Percival
| Naslov: Re: Citroën Xsara Picasso - što mislite? pet tra 18, 2008 10:24 am | |
| Pa kontam ja da je Deda staaaari vuk! :geek: | |
|
| |
Dr. Milanče Čunjić
Broj postova : 54 Join date : 03.02.2008
| |
| |
nerujuveljudi
Broj postova : 148 Join date : 02.02.2008 Age : 59 Lokacija : ČERVAR-KNEŽIJA
| |
| |
tomica Moderator
Broj postova : 226 Join date : 03.02.2008 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Citroën Xsara Picasso - što mislite? sub tra 19, 2008 7:41 am | |
| ja bi rekao da je to super kupnja, jer koliko sam procitao i na drugim forumima, ovo je model koji se zbilja najmanje kvari, cak manje i od Xsare, na cijoj je platformi nastao. Sa limarijom neces imati problema niti nakon 15 godina, osim ako se o autu ne brines. Benzinac ce potrosit, istina ... Pogotovo u gradu ... Po prostranosti i prakticnosti su neki ljudi stavili Picasso cak i ispred razvikanog Scenica.
Jos ako kupujes novu Xsaru Picasso, koja je sad na akciji za sitnu lovu, mislim da neces fulati ..... | |
|
| |
Sir Percival
| Naslov: Re: Citroën Xsara Picasso - što mislite? sub tra 19, 2008 4:36 pm | |
| Da, uzimam novu Xsaru Picasso i to namjerno benzinca. Godišnje uglavnom pređem ispod 10.000 km, pa mi se skuplje održavanje dizelaša ne isplati. Uostalom više volim miran i tih rad benzinca. Do posla mi je 5 min pješke pa mi je mrsko i paliti auto. Glavni razlog zašto uzimam prostran i praktičan auto je zbog toga što moja brzorastuča family i ja putujemo dva puta godišnje na more i par puta godišnje do Zg-a. :bris: Slažem se s tobom što se tiče Scenica. To mi je bila dilema. Ali kako novi scenik ima sličan zadnji kraj kao i Megane s petim vratima (ružan) a i košta znatno više bez nekog očitog razloga, izabrao sam Picasso. Autić je fantastičan. Udoban je, prostran, lijep, praktičan, a koliko čujem sa raznih strana diči se i kvalitetom. Sve superlativno... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Citroën Xsara Picasso - što mislite? | |
| |
|
| |
| Citroën Xsara Picasso - što mislite? | |
|