|
| Sve i svašta | |
|
+12bluesberry Zauvijek Citroen!!! stemer medeni Lakii sale16v spackarica yavanna BiXic turBina ibralic DaffyDuck 16 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
HYpic Admin
Broj postova : 1516 Join date : 01.02.2008
| Naslov: Re: Sve i svašta pon srp 11, 2011 1:51 pm | |
| - yavanna je napisao/la:
- Deda je napisao/la:
- Ne provociram,a kaj se društva citroena tiče,a pogotovu onih koji imaju XMa svi su na tom forumu.Ovo ovdje je pucanje u mrtvu kobilu.
Deda, kak da ti to lijepo velim, a da se ne uvrediš, hmm, kaj si ti normalan? Jel bi ti da se ja sa svijm xm-om tam preselim jer ti smetam ili zato kaj misliš da si mrtva kobila ili kaj? Pa ne pada mi se na pamet družiti s Borcem, čak ni ako su svi xm-aši tam.
sva sreča ta prića nema veze s borcem neg je uglavno tam ekipa neopterećena raznim citro krugovima pretpostavljam... | |
| | | Deda Admin
Broj postova : 162 Join date : 04.02.2008
| Naslov: Re: Sve i svašta pon srp 11, 2011 8:28 pm | |
| Ivana kaj je tebi,"jesi ti normalna",kad spominješ Borca,kakve sad taj bezveznjak ima veze.Ja sam ti dobronamjerno rekao za "citroen forum.hr,jer je tamo ekipa sa svim citraćima,novim,novijim i starim i nikoga nije briga ko kakvog vozi,a svi koji imaju XMa razmjenjuju iskustva tamo,pa možeš imati koristi i družiti se snjima preko foruma, ili osobno,jer na ovom forumu se niko s nikim ne druži,forum je kaput i bezvezan,jer doslovce je mrtvo slovo na papiru.Pa sad kad to neki neće shvatit i pomirit se stime, kaj ima ja mogu. | |
| | | yavanna Admin
Broj postova : 1743 Join date : 02.02.2008 Lokacija : Knežija
| Naslov: Re: Sve i svašta uto srp 12, 2011 7:59 am | |
| Ok, ak je tak, kaj ti onda još tu kruzaš?
Nisam upoznata sa situacijom, očito.
Btw, moj xm još nije gotov, navodno će biti sutra, to je najnoviji rok. Bumo vidjeli, možda i dođe jednom. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sve i svašta | |
| |
| | | | Sve i svašta | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |