|
| C3 Lampica ABSa! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
mrfloyd
Broj postova : 23 Join date : 18.08.2008
| Naslov: C3 Lampica ABSa! pon vel 08, 2010 12:39 pm | |
| Pozdrav, ovo se počelo dešavati neki dan, upali se lampica (manual kaže da je to indikator ABSa) i odi u servis veli! Da li je netko imao sličan problem pa da zna što me čeka? C3 1.4hdi 2005. | |
| | | Dalibor
Broj postova : 369 Join date : 25.02.2008
| Naslov: Re: C3 Lampica ABSa! pon vel 08, 2010 6:26 pm | |
| | |
| | | Deda_ Admin
Broj postova : 838 Join date : 03.02.2008
| Naslov: Re: C3 Lampica ABSa! pon vel 08, 2010 7:57 pm | |
| Provjeri konektore ispod prednjih siceva,najčešće se zna razlabaviti,pa se pali lampica ABSa. | |
| | | mrfloyd
| Naslov: Re: C3 Lampica ABSa! pon vel 08, 2010 8:43 pm | |
| - Deda_ je napisao/la:
- Provjeri konektore ispod prednjih siceva,najčešće se zna razlabaviti,pa se pali lampica ABSa.
??? meni je bilo na pameti pogledati osigurače koji je btw ok. konektor ispod sica, dakle izvadim ladicu i tu bi kao trebao biti, ne? | |
| | | Deda_ Admin
Broj postova : 838 Join date : 03.02.2008
| Naslov: Re: C3 Lampica ABSa! uto vel 09, 2010 8:20 am | |
| Žice idu iz poda i spojene su na kabael što vodi na patronu i kopču pojasa,znaći gledano sa strane srednjeg tunela ispod sica blizu unutarnje šine.Inaće ne utjeće na ništa,lampica ti daje znak da je ABS isključen i u slućaju sudara neće se aktivirati air beg i pojas. | |
| | | mrfloyd
| Naslov: Re: C3 Lampica ABSa! uto vel 09, 2010 1:29 pm | |
| - Deda_ je napisao/la:
- Žice idu iz poda i spojene su na kabael što vodi na patronu i kopču pojasa,znaći gledano sa strane srednjeg tunela ispod sica blizu unutarnje šine.Inaće ne utjeće na ništa,lampica ti daje znak da je ABS isključen i u slućaju sudara neće se aktivirati air beg i pojas.
hvala, ali riješeno je , imao sam danas dogovoreno kod meaničara i lik je našao da je zadnji desni senzor krepao, 350kn plus čeka 4-5 dana! još jednom fala na odgovoru i bar sada znam čemu te žice ispod sica, znao sam si pitati! | |
| | | mrfloyd
| Naslov: Re: C3 Lampica ABSa! pon vel 15, 2010 3:40 pm | |
| Pozdrav, evo mene opet ali problem je drugi-- senzor se čeka ali imam problema sa tempomatom, već neko vrijeme so dogodi da kada na + prekidač na volanu palim tempomat ništa se ne događa, nisam se pretjerano uzbuđivao jer ugasiš i upališ nakon 10min i sve radi ok. Medjutim sada se događa da okreneš prekidač na ON i tempomat se sam upali ili kada hoćeš ubrzati na + on se ugasi, dakle glupira se. Što mi je činiti, ovlašteni servis ili da idem nekam da ga sflešaju, updateaju software ili nekaj četvrto? Hvala na odgovorima! | |
| | | Dalibor
Broj postova : 369 Join date : 25.02.2008
| Naslov: Re: C3 Lampica ABSa! pon vel 15, 2010 4:11 pm | |
| - mrfloyd je napisao/la:
- Pozdrav,
evo mene opet ali problem je drugi-- senzor se čeka ali imam problema sa tempomatom, već neko vrijeme so dogodi da kada na + prekidač na volanu palim tempomat ništa se ne događa, nisam se pretjerano uzbuđivao jer ugasiš i upališ nakon 10min i sve radi ok. Medjutim sada se događa da okreneš prekidač na ON i tempomat se sam upali ili kada hoćeš ubrzati na + on se ugasi, dakle glupira se. Što mi je činiti, ovlašteni servis ili da idem nekam da ga sflešaju, updateaju software ili nekaj četvrto? Hvala na odgovorima! pogledaj u auto manualu koji si dobio sa autom, što piše o korištenju tempomata... možda pomogne... | |
| | | mrfloyd
| Naslov: Re: C3 Lampica ABSa! pon vel 15, 2010 7:16 pm | |
| - Dalibor je napisao/la:
pogledaj u auto manualu koji si dobio sa autom, što piše o korištenju tempomata... možda pomogne... Koristim auto, tj moj je već 5. godinu, znam kako se ponaša i čitao sam manual! Ovo nema veze sa autom tj tempomatom kakav je bio! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: C3 Lampica ABSa! | |
| |
| | | | C3 Lampica ABSa! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |