Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Neformalno društvo ljubitelja Citroenovih vozila

Citroen Outlaws Forum

Početna stranicaPočetna stranica  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  Login  

Sve i svašta

Go down 
+6
Kidon
ibralic
Markko
BiXic
Dalibor
DaffyDuck
10 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3
Autor/icaPoruka
BiXic
Moderator
BiXic

Broj postova : 699

Sve i svašta - Page 3 Empty
PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptyuto oľu 04, 2008 8:03 pm

ZX i Florida??? Jaje jajetu buraz, jaje jajetu...
[Vrh] Go down
DaffyDuck
Admin
DaffyDuck

Broj postova : 1603

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptyuto oľu 04, 2008 8:05 pm

Florida zgleda kao kragujevačka verzija ZX-a - onak kak ne treba zgledati ukratko.

Ima nekih fotkica ZX-a 2.0 da se metnu gore? To mi je opasna pila afro
[Vrh] Go down
http://www.citroenklub.hr
BiXic
Moderator
BiXic

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptyuto oľu 04, 2008 8:09 pm

O tome ja i pričam... ZX izgleda kako izgleda, Florida nalikuje na apsolutno sve automobile u toj klasi, uključujuči i ZX... I ne kužim zakaj se toliko pjeniš ako su menita 2 auta ista??? TO je MOJE viđenje cijele te teme, i to je to...
Jbg...
[Vrh] Go down
DaffyDuck
Admin
DaffyDuck

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptyuto oľu 04, 2008 8:14 pm

Pa ne pjenima se nego se slažem s tobom! scratch
[Vrh] Go down
BiXic
Moderator
BiXic

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptyuto oľu 04, 2008 8:18 pm

E to je taj bipolarni o kojem sam ti pričal... Sad još kad me primi tornteov sindrom...
[Vrh] Go down
DaffyDuck
Admin
DaffyDuck

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptyuto oľu 04, 2008 8:20 pm

Onda bu fakat sve bilo u ****** lol! lol! lol!
[Vrh] Go down
ibralic
Moderator
ibralic

Broj postova : 195

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptyuto oľu 04, 2008 8:21 pm

DaffyDuck je napisao/la:

..... a inače je Favoritku dizajnirao isti tip u otprilike isto vrijeme kad je nastajao XM

Maestro Bertone Wink
[Vrh] Go down
BiXic
Moderator
BiXic

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptyuto oľu 04, 2008 8:22 pm

Sve i svašta - Page 3 Dscf0139jpg_869

Evo ovo uopće ne lići na Floridu... nene
[Vrh] Go down
ibralic
Moderator
ibralic

Broj postova : 195

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptyuto oľu 04, 2008 8:24 pm

khe khe khe khe
[Vrh] Go down
DaffyDuck
Admin
DaffyDuck

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptyuto oľu 04, 2008 9:26 pm

ibralic je napisao/la:
DaffyDuck je napisao/la:

..... a inače je Favoritku dizajnirao isti tip u otprilike isto vrijeme kad je nastajao XM

Maestro Bertone Wink

Vrlo točno! Sram me priznati, ali u trenutku se nisam mogao sjetiti imena maestra Very Happy
[Vrh] Go down
Deda_
Admin
Deda_

Broj postova : 838

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptysri oľu 05, 2008 9:04 pm

Floriada je dizajn od Fiata, tj jedna verzija za Tipo, od koje je odustao Fiat pa je to prodao Zastavi. Isto je bilo isa Yugićem kao verzija za Uno. Osim toga Florida je davno prije izašla nego ZX
[Vrh] Go down
DaffyDuck
Admin
DaffyDuck

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptysri oľu 05, 2008 9:39 pm

Italdesing afro
[Vrh] Go down
Kidon

Kidon

Broj postova : 123

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptysri oľu 05, 2008 9:47 pm

Markko je napisao/la:
Kidon je napisao/la:
- iznenadilo me kod xsare 1.4 što nisam mogao krenuti s mjesta ispod 3500 okr/min.

Ne mogu vjerovati. Ili je lamela bila potrošena ili si kretao iz treće brzine. Smile

Nije, brate, auto tip-top, kako se i očekuje od forumaša... Tvornički remap je vjerojatno pomakao momenat na 4000. See me crying...
[Vrh] Go down
Kidon

Kidon

Broj postova : 123

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptysri oľu 05, 2008 9:50 pm

DaffyDuck je napisao/la:
Florida je i trebala imati tehnologiju Tipa, ali nije Fiat dao lol!

Ma ipak je činjenica da su to auti rađeni na isti kalup - samo što ZX izgleda kako i treba izgledati, dok je florida florida - zbog manjka novca i tko zna čega sve još...
Slična je priča i sa škodom Favorit - dizajn sam po sebi i nije loš, pogotovo ako se gleda na dizajnerske studije iz kojih je nastala, ali problem je bio u lovi i provedbi vizije u djelo, moralo se štedjeti - a inače je Favoritku dizajnirao isti tip u otprilike isto vrijeme kad je nastajao XM lol!
Favoritka je 1989. koštala 5000 deutsche mara u exCZ, zvala me rodica iz Slovakie da kupim, al već bilo kasno, kupili yugo. Ima li goreg auta od yuga 45??!!
[Vrh] Go down
BiXic
Moderator
BiXic

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptyčet oľu 06, 2008 10:42 am

Kidon je napisao/la:
DaffyDuck je napisao/la:
Florida je i trebala imati tehnologiju Tipa, ali nije Fiat dao lol!

Ma ipak je činjenica da su to auti rađeni na isti kalup - samo što ZX izgleda kako i treba izgledati, dok je florida florida - zbog manjka novca i tko zna čega sve još...
Slična je priča i sa škodom Favorit - dizajn sam po sebi i nije loš, pogotovo ako se gleda na dizajnerske studije iz kojih je nastala, ali problem je bio u lovi i provedbi vizije u djelo, moralo se štedjeti - a inače je Favoritku dizajnirao isti tip u otprilike isto vrijeme kad je nastajao XM lol!
Favoritka je 1989. koštala 5000 deutsche mara u exCZ, zvala me rodica iz Slovakie da kupim, al već bilo kasno, kupili yugo. Ima li goreg auta od yuga 45??!!
Dacia!!! Moskvić Aleko, Polonez... Uglavnom, manje više svi auti istočnog bloka izuzevši Ladu...
[Vrh] Go down
sveta

Broj postova : 4

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptysub oľu 08, 2008 1:09 pm

Deda_ je napisao/la:
Floriada je dizajn od Fiata, tj jedna verzija za Tipo, od koje je odustao Fiat pa je to prodao Zastavi. Isto je bilo isa Yugićem kao verzija za Uno. Osim toga Florida je davno prije izašla nego ZX

Ne znam zasto,ali kad kod u pokretu vidim ZX-a pomislim na Tipa,dok zaista jako lici na Floridu!!!
Inace posto zivim u Belgiji,jako retko vidjam sva tri modela,dok opet ZX je najzastupljeniji,Tipa da budem iskren nisam video jos ni jednom,a Floridu sam prvi put video pre neki dan i bas mi je srce bilo nekako PUNO,pretpostavljam da je u pitanju NOSTALGIJA.
U Belgiji je jako tesko videti bilo koji od starijih modela,ne vazno od marke!!!
[Vrh] Go down
DaffyDuck
Admin
DaffyDuck

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptysub oľu 08, 2008 2:58 pm

Florida u Belgiji? Very Happy Zanimljivo lol!
[Vrh] Go down
Deda_
Admin
Deda_

Broj postova : 838

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptysub oľu 08, 2008 6:02 pm

Je, izvozili su ih tamo, mislim i u Englesku.
[Vrh] Go down
nerujuveljudi

nerujuveljudi

Broj postova : 148

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptysub oľu 08, 2008 6:35 pm

Posel stoljeća završio je sto godina prije. smijavi smijavi peace
[Vrh] Go down
kukec

Broj postova : 33

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptypet tra 04, 2008 7:55 am

posto sam ipak odlucio uzeti xsaru ima jedna stvar koju sam voljan napravit.
naime posto xsara nema elek. podizace prozora odlucio sam ih naknadno ugradit. plocica koja se nalazi iznad radia trenutno nema predvidjene rupe za prekidace pa me zanima dali se takva plocica moze kupiti ili cu morati rupe raditi na ovoj postojecoj plocici?
evo slike kako bi to trebalo izgledati
Sve i svašta - Page 3 Plocica
[Vrh] Go down
Dalibor

Dalibor

Broj postova : 369

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptypon svi 12, 2008 11:42 am

Sada kada smo apsolvirali (valjda se tak piše) da ZX i Florida ne sliče jedno na drugo... Odnosno, da FLorida ima neke crte slične ZXu... Krenimo dalje lol!

Eto našao sam šaraf zabijen u stražnju gumu... Stavio rezervnu, i stražnji kraj počeo ići "gore dole", a budući da su rezervna + dvije stražnje, Michelinke stare 15 god. lol! Kupio sam dvije nove Fulda Ecocontact, a michelinu stavio kao rezervnu...

Tak da napred imam dvije (odlične) Bridgestonke B250, straga (prema testovima ADACa u rangu najboljih) Fuldu Ecocontact, a kao rezervnu (nekoć odličnu) Michelinku MXT lol!

Gumice ventila nisam promenil... Točim 15W50, pa mi na 2000-3000km potroši negdi litru ulja... Jednom kada mi se neš pokvari dati ću zamjenit te gumice ventila... Neda mi se samo zbog njih ići kod mehaničara...

Kaj ima kod vas?!
[Vrh] Go down
Dalibor

Dalibor

Broj postova : 369

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Emptyčet srp 30, 2009 5:40 pm

Susjed. Prodaje xsaru. 1.6. 2001god. Oko 120 000km. Za 4500€.
091 25 33 908
novi zg
[Vrh] Go down
kukec

Broj postova : 33

PostajNaslov: teleskopski podizaci zadnjih vrata   Sve i svašta - Page 3 Emptypon stu 16, 2009 1:37 pm

tijekom vremena podazaci su oslabili, pa bi ih bilo pozeljno ili popraviti (ak se da) ili zamjeniti. Naime, dok su vrata u zraku oni drze kada se pocnu spustat, vrata od svoje tezine padnu prilicno jako. Zanima me dali se oni mogu negdje reparirati ili da se ode negdje po nove. Svi prijedlozi su dobrodosli Wink
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Sve i svašta   Sve i svašta - Page 3 Empty

[Vrh] Go down

Sve i svašta
[Vrh] 
Stranica 3 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-