| Sve i svašta | |
|
+15boki01 Deda_ makaBX stemer tjelka grgabx coyotns sale16v turBina Lakii srdjanGS Gery ibralic BiXic DaffyDuck 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
BiXic Moderator
Broj postova : 699 Join date : 03.02.2008
| Naslov: Re: Sve i svašta pet vel 15, 2008 9:38 pm | |
| | |
|
| |
BiXic Moderator
| Naslov: Re: Sve i svašta pet vel 15, 2008 9:41 pm | |
| | |
|
| |
DaffyDuck Admin
Broj postova : 1603 Join date : 01.02.2008 Age : 41 Lokacija : Zg - Zp
| Naslov: Re: Sve i svašta pet vel 15, 2008 11:44 pm | |
| Ovaj žuti je straaaaaašaaaan!!! Ne vidim fotku? :confused: | |
|
| |
BiXic Moderator
| Naslov: Re: Sve i svašta sub vel 16, 2008 3:47 pm | |
| a jbg, bit će da je maknuta sa servera... Ma bila je opaka slika BXa S I ali slikana sa zadnjeg sjedišta a prednji sicevi su iščupani... | |
|
| |
Lakii
Broj postova : 284 Join date : 23.02.2008 Age : 41 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Hello sub vel 23, 2008 4:24 pm | |
| Evo mene! Posto bi mi ovo trebala biti maticna garaza, malo cu se raspisati! Dakle... Ja sam Alen, iz Rijeke, vozim BX 15 TGE, 89' godiste. Auto je kupljen nov i od tada je u obitelji i koristi se vec gooodinama! Na autu je sve vise manje original, ugraden je plin i par kerefekica sa boljih modela (el. retrovizori, spojleri...). Stari i ja ga odrzavamo... A sad slike! Pred par mjeseci auto je izgledao ovako: ...onda se pred mjesec dana dogodilo ovo... ...sa ovakvim rezultatom: Naravno proglasena je totalna steta ali ovaj auto izgleda jos nije rekao svoje! odlucili smo ga popraviti (koliko god to ljudima bilo cudno), imamo odlicnog mehanicara, dobrog limara i lakirera i za sitne pare bi trebao biti bolji nego prije! Trenutno je na farbanju i za koji dan bi trebao biti gotov pa cu staviti slike i malo bolje opisati sve sto se dogadalo! Pozdrav! | |
|
| |
DaffyDuck Admin
| Naslov: Re: Sve i svašta sub vel 23, 2008 4:39 pm | |
| Dada, tog se sjecam sa foruma Nadam se da ces uskoro to rijesiti | |
|
| |
turBina Moderator
Broj postova : 398 Join date : 02.02.2008 Age : 43 Lokacija : Yugozapad
| Naslov: Re: Sve i svašta sub vel 23, 2008 4:46 pm | |
| sva sreća da se danas bx relativno jeftino nađe pa nebi trebalo biti ni problema sa dijelovima. samo naprijed s poslom. | |
|
| |
BiXic Moderator
| Naslov: Re: Sve i svašta sub vel 23, 2008 8:53 pm | |
| Srce me zaboljelo kad sam vidi slike... Ja sam u BXima nekih, sad već, 6 godina i fakat ne mogu pojmiti da postoji ikoji drugi auto koji bi mi tako lego... Neko vrijeme sam vozio XMa ali shvatih da je to pogreška života i vratio se na staze stare slave, ali ovaj put dvostruko jači nego prije... | |
|
| |
BiXic Moderator
| Naslov: Re: Sve i svašta ned vel 24, 2008 4:05 pm | |
| 2,315,739 BXeva je sišlo s proizvodne trake... Ako od toga odbijem onih 5 što sam ih već imao. ostalo mi je samo još 2,315,734 komada da nabavim, ne bih li napokon ispunio zadatak...
MORAŠ SKUPIT SVE | |
|
| |
Lakii
| Naslov: Re: Sve i svašta sub oľu 01, 2008 11:43 am | |
| Evo malo novosti!
Auto je kooonacno gotov! Popravljen i registriran, ostalo je jos par gluposti staviti na njega, neke plastike i lajsnice i postimati sve! Bit ce i slika, samo da prestane padati kisa...
P.S. Ako nekog zanima jedan BX GTI 4x4, nek se javi! | |
|
| |
turBina Moderator
Broj postova : 398 Join date : 02.02.2008 Age : 43 Lokacija : Yugozapad
| Naslov: Re: Sve i svašta sub oľu 01, 2008 11:45 am | |
| - Lakii je napisao/la:
- P.S. Ako nekog zanima jedan BX GTI 4x4, nek se javi!
..ajde javi ti nama svima | |
|
| |
Lakii
| Naslov: Re: Sve i svašta sub oľu 01, 2008 12:10 pm | |
| - turBina je napisao/la:
- Lakii je napisao/la:
- P.S. Ako nekog zanima jedan BX GTI 4x4, nek se javi!
..ajde javi ti nama svima Javljam...? Bijeli je auto, izgleda dosta ok izvana, mehanicki mu je samo otisao kuplung! Mogao bi otici za malo para ako koga zanima! Za sad je kod Gogija na Pulcu (prave iskusnjare sa rijeckog podrucja znaju o kome je rijec)! PS. Na http://www.citroenklub.org/ je stari forum! Mozda da se proba spasiti sto od podataka sa njega i kojeg clana obavjestiti o dogadajima...? Znam da ima dosta ljudi koji nisu pratili dogadaje, razbacani su po hrvatskoj i ne prate cesto forum. Izgubit ce se kontakt sa njima... | |
|
| |
DaffyDuck Admin
| Naslov: Re: Sve i svašta sub oľu 01, 2008 3:29 pm | |
| Pa problem je jedino taj kaj vecina nas nema pristup starom forumu.... Ako ima netko tko je jos ulogiran volje, bilo bi super, da se popuni ekipa s foruma i da ovdje lijepo nastavimo | |
|
| |
Lakii
| Naslov: Re: Sve i svašta uto oľu 04, 2008 1:44 pm | |
| - DaffyDuck je napisao/la:
- Pa problem je jedino taj kaj vecina nas nema pristup starom forumu.... Ako ima netko tko je jos ulogiran volje, bilo bi super, da se popuni ekipa s foruma i da ovdje lijepo nastavimo
Mogu ja ljudima poslat PM, samo reci kome! E da kako se zovu oni programcici sto skidaju kompletan sadrzaj stranice sa neta? I dali se tako moze skinuti forum? Pogledao sam statistiku starog foruma, ostalo je 90-ak clanova a u prosjeku ih se 20 logira dnevno, slabo, slabo, nece to jos dugo...
Zadnja promjena: Lakii; ned oľu 09, 2008 5:04 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Lakii
| Naslov: Re: Sve i svašta čet oľu 06, 2008 4:22 pm | |
| Ok, progress report: Prosli se tjedan auto konacno vratio s popravka. U totalu 6100 kuna i 2 tjedna cekanja; 1000 za dijelove, 1600 limarija, 3000 farbanje (ali je ofarban cijeli auto) i 500 za ostalo (antifriz, LHM, tehnicki pregled, pive...). Naravno da nije sve vrhunski odradeno, limar zeznuo malo pa je morao popravljati a lakirer je isfusario! Ipak, auto izgleda puno bolje nego prije! Sve u svemu nebi to htio opet ponoviti! Sam sudar je bio najmanji problem, ono sto je doslo poslije izivcira! Prvo zena sto me lupila je stvarno kokos, bezobrazna i agresivna i nije htjela priznat krivicu (ali sam zato ja zvao Polizei), pa nije htjela dati izjavu na osiguranju ali je zato mene prijavila mojem osiguranju ! Onda skoro dva tjedna natezanja sa osiguranjem; cekaj procjenitelja pa cekaj ponudu, pa se svadaj s njima jer su premalo ponudili, pa cekaj da opet razmisle... Limar je svoje odradio za par dana, na kraju je super ispalo ali je jedan dio krivo zavario pa je prvo morao to popravljat. Lakirer je skoro 10 dana drzao auto i radio ga je preko kurca pa su neki detalji lose ispali! Ali sta ces... Na kraju tehnicki, sve bez problema. Ostalo mi je jos staviti lajsnicu na zadnji branik (kad ju ofarbam u crno), naci lijevi zmigavac (nevjerovatno ali nitko ih trenutno nema!) i skrpati prednji spojler... Na listi zelja mi je pronaci jednu citavu maglenku, pa da i to vratim na auto! Evo par slikica: Ovo je slikano na brzinu, bit ce boljih slika kad se vrijeme popravi i kad malo operem auto... | |
|
| |
BiXic Moderator
| Naslov: Re: Sve i svašta čet oľu 06, 2008 4:52 pm | |
| Nemoj još prat auto, pusti nek se boja malo "primi"... Inače, autek fakat lijepo zgleda... | |
|
| |
DaffyDuck Admin
| Naslov: Re: Sve i svašta čet oľu 06, 2008 5:40 pm | |
| Na fotkama zgleda stvarno fino Teško je danas napravit auto da netko ne sfušari bar par stvari... Ali glavno da je back on the road | |
|
| |
BiXic Moderator
| |
| |
Lakii
| Naslov: Re: Sve i svašta pet oľu 07, 2008 9:57 am | |
| - DaffyDuck je napisao/la:
- ... Ali glavno da je back on the road
To sam i ja rekao! Bilo mi je dosta cekanja, uzeo sam auto, ma kakav god da je bio bi ga uzeo! A sada cu na miru jos srediti te detalje... | |
|
| |
BiXic Moderator
| Naslov: Re: Sve i svašta pet oľu 07, 2008 3:57 pm | |
| Sorry kaj gnjavim, jel ima koja slika tog 4x4??? Nije da sam pri parama, samo me zanima kaj propuštam... | |
|
| |
Lakii
| Naslov: Re: Sve i svašta sub oľu 08, 2008 10:31 am | |
| Nema slika! Kad budem prolazio onuda cu poslikati! Valjda ce jos biti tamo...
Za sad ti ga mogu opisati:
Bio je zakljucan tako da nisam ulazio u njega i virio pod haubu. Opci dojam je da je ok, pogotovo s obzirom na godine koje je proveo po gradu.
Izvana: bijeli, izgleda kao obicni osim zatamljenih stakala, maglenki i zadnjeg spojlera i naravno one plavkaste 4x4 lajsnice/naljepnice! Farba je lagano isprana i prljava, ima par ogrebotinica i udaraca i desni zmigavac je napuknut. Iznutra je kao GTi (8v) i jako je ocuvan, osim sto je ostao bez elektricnih retrovizora pa su mu stavljeni obicni rucni. Mehanika i motor je navodno u dobrom stanju, osim kuplunga koji je otisao... | |
|
| |
BiXic Moderator
| Naslov: Re: Sve i svašta sub oľu 08, 2008 10:53 am | |
| el. retrovizori za Bxa, rabljeni na Tomy otpadu u Zaprešiću cijene se 250-300 kn. Jedino mi nije jasna ta kuplung lamela. Da li i 4x4 ima standardni kuplung kao i obični BX na prednji pogon ili je tu razlika nastala zbog dodavanja extra pogona? U slučaju da je lamela ista to i nije pretjarani izdatak, kompletan set kuplunga je cca 700 kn. Bilo bi lijepo kad bi cijenom bio dostupan pa da ga mogu piknut, ali bojim se da je bilo koja cifra trenutno takooooo NEDOSTIŽNA::: | |
|
| |
DaffyDuck Admin
| Naslov: Re: Sve i svašta sub oľu 08, 2008 3:01 pm | |
| Ima u Dugavama na jednom parkingu BX 19 TZI Automatic Tecnic
To nisam nikad vidio - inače je auto malo ofucan
Mislim da sam dobro zapamtio ovu oznaku TZI, pa me zanima koja je to mašina? Jer čini mi se da je u pitanju benzinac, pa ako je 19... | |
|
| |
Lakii
| Naslov: Re: Sve i svašta sub oľu 08, 2008 6:29 pm | |
| 19 TZI ti je 1,9 motor, injection sa katalizatorom (DKZ - oznaka motora), 122 konja! Auto je najvjerovatnije '90-91 godiste i iz Njemacke! Tecnic je jedna od posebnih serija, koliko sam skuzio, za njemacko trziste! Trebao bi imati ful opremu (el. prozore i retrovizote, centralnu bravu s daljinskim, servo, radio...)! P.S. nasao sam ovo: | |
|
| |
DaffyDuck Admin
| Naslov: Re: Sve i svašta pon oľu 10, 2008 7:22 pm | |
| Thnx na informaciji Baš sam primjetio da na potezu dugave-travno ima jako puno BX-eva... Od karavana do tog TZI-a, a ima i puno specijalnih modela nekih... Bilo bi zanimljivo pofotkati ih pa bacit neki kviz ovdje - koji je ovo special edition bx-a. Nagrade su pive, naravno | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sve i svašta | |
| |
|
| |
| Sve i svašta | |
|