|
| Xsara vuče u stranu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
champion20
Broj postova : 18 Join date : 29.01.2010
| Naslov: Xsara vuče u stranu pet sij 29, 2010 8:11 pm | |
| Kupio sam Xsaru 1.4 2004. Problem je u tome što volanu srednji položaj nije onaj koji bi trebao biti, nego je malo nagnut u desno, a auto na ravnici vuče u lijevo. Mislim da je do geometrije kotača ili je ozbiljniji kvar? | |
| | | Dalibor
Broj postova : 369 Join date : 25.02.2008
| Naslov: Re: Xsara vuče u stranu sub sij 30, 2010 10:18 am | |
| - champion20 je napisao/la:
- Kupio sam Xsaru 1.4 2004.
Problem je u tome što volanu srednji položaj nije onaj koji bi trebao biti, nego je malo nagnut u desno, a auto na ravnici vuče u lijevo. Mislim da je do geometrije kotača ili je ozbiljniji kvar? to je kvar od 100kn koji za 15min riješe vulkanizeri koji mogu podešavati i centrirati špur. 2004. je bila dobra godina za xsaru. Mogo bi te taj auto dobro poslužiti. | |
| | | champion20
| Naslov: Re: Xsara vuče u stranu sub sij 30, 2010 10:45 am | |
| - Dalibor je napisao/la:
- champion20 je napisao/la:
Problem je u tome što volanu srednji položaj nije onaj koji bi trebao biti, nego je malo nagnut u desno, a auto na ravnici vuče u lijevo. Mislim da je do geometrije kotača ili je ozbiljniji kvar? to je kvar od 100kn koji za 15min riješe vulkanizeri koji mogu podešavati i centrirati špur.
2004. je bila dobra godina za xsaru. Mogo bi te taj auto dobro poslužiti. Znači definitivno je špur? Danas sam se narul u servis da mi to "poštelaju" pa javim kak je prošlo i kolko kn. | |
| | | champion20
| Naslov: Re: Xsara vuče u stranu uto vel 02, 2010 5:13 pm | |
| - champion20 je napisao/la:
- Dalibor je napisao/la:
- champion20 je napisao/la:
Problem je u tome što volanu srednji položaj nije onaj koji bi trebao biti, nego je malo nagnut u desno, a auto na ravnici vuče u lijevo. Mislim da je do geometrije kotača ili je ozbiljniji kvar? to je kvar od 100kn koji za 15min riješe vulkanizeri koji mogu podešavati i centrirati špur.
2004. je bila dobra godina za xsaru. Mogo bi te taj auto dobro poslužiti. Znači definitivno je špur? Danas sam se narul u servis da mi to "poštelaju" pa javim kak je prošlo i kolko kn. Kažu da je bil dosta poremećen špur. Sad volan opet stoji malo nagnut u lijevo, prije je bil u desno, al kaže da se bude to izravnalo kroz 2000-3000 km... | |
| | | Deda_ Admin
Broj postova : 838 Join date : 03.02.2008
| Naslov: Re: Xsara vuče u stranu uto vel 02, 2010 6:18 pm | |
| Ili je bil malo zveknut,ne mora biti sudar,dovoljo je i ležeći,ili je nešto menjano pa nije se podešavao špur,ili vuku gume. | |
| | | champion20
| Naslov: Re: Xsara vuče u stranu uto vel 02, 2010 7:25 pm | |
| - Deda_ je napisao/la:
- Ili je bil malo zveknut,ne mora biti sudar,dovoljo je i ležeći,ili je nešto menjano pa nije se podešavao špur,ili vuku gume.
Razbijen nije bio. Sigurno. A na ležećeg ili veću rupu danas nije nikakav problem naletiti. Vjerujem da bude sad ok. | |
| | | Dalibor
Broj postova : 369 Join date : 25.02.2008
| Naslov: Re: Xsara vuče u stranu sri vel 03, 2010 1:24 pm | |
| volan hoće biti pomaknut kada se nepažljivo penje na rubni kamen. kada ga se jače natera. ali može biti i da te gume ili felge zekaju. ali ak majstor kaže da će se samo naštimat, a onda se valjda bude samo naštimalo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Xsara vuče u stranu | |
| |
| | | | Xsara vuče u stranu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |